Jennifer Lawrence elküldte esküvőjéről Robert De Nirót: "Azt suttogtam neki, menj haza"

Jennifer Lawrence
AFP/AFP or licensors - AFP
vendég esküvő Jennifer Lawrence Robert de Niro
A színésznő most vallott először arról, mennyire aggodalmaskodó menyasszony volt. Jennifer Lawrence Robert De Nirót el is küldte az esküvőjének próbavacsorájáról.

Jennifer Lawrence elküldte esküvői próbavacsorájáról Robert De Nirót, és azt is elárulta, hogy miért. "Odamentem és azt suttogtam neki, hogy 'Menj haza'" - mondta.

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence hazaköldte Robert De Nirót az esküvőjének próbavacsorájáról
Forrás: NurPhoto via AFP/John Nacion

Jennifer Lawrence elküldte esküvőjének próbavacsorjáról Robert De Nirót

Jennifer Lawrence 2019-ben ment hozzá Cooke Maroney-hoz, és bár élvezte esküvőjét, azt is elmondta, hogy menyasszonynak lenni nem éppen pihentető.

"Annyira stresszes. Nem érzed jól magad. Csak arra gondolsz, hogy 'Vajon ez az emberek jól szórakoznak?'" - mondta a színésznő, majd azt is elmesélte, hogy a próbavacsoráján annyira aggódott Robert De Niróért, hogy végül inkább hazaküldte. 

"Odanéztem, és megláttam Robot, aki nem ismert senkit, és csak úgy bolyongott,

 és rögtön azt gondoltam: 'Nem, nem akarja ezt csinálni. Nem akarom, hogy itt legyen" - emlékezett vissza. "Szóval odamentem és azt suttogtam neki, hogy 'Menj haza'" - árulta el Lawrence.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.