házassági válság Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck karkötő Jennifer Lopez
New Yorkban kapták lencsevégre a színésznőt. Ez önmagában persze nem lenne érdekes, az azonban felkeltette a figyelmet, hogy Jennifer Lopez milyen ékszert viselt.

Az énekesnőt Benny Medina menedzserrel látták a minap New Yorkban. Jennifer Lopez karkötője a fotósok figyelmét is magára vonta: az ékszernek minden bizonnyal üzenete van. 

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez ellentmondásos jeleket küld a világ felé 
Forrás: Getty Images

Jennifer Lopez beszédes ékszerrel a csuklóján

Jennifer Lopez ugyanis egy B betűvel ellátott karkötőt viselt, amin nincs mit félreérteni. A színésznő lezserül öltözött: fehér vászoningben, hozzáillő nadrágban és széles karimájú kalapban volt, hozzá a beszédes karkötőt, ezüst nyakláncot, karika fülbevalót  napszemüveget és táskát viselt.

Afflecket jó hangulatában találták a fotósok

Hogy a B betűs karkötőt miért viselte épp most Jennifer, nem tudni, azt azonban igen, hogy Ben Afflecket nagyon jó hangulatban fotózták le, amikor középső gyerekével Seraphinával találkozott. A színészt ennyire önfeledtnek még sosem láttuk, mint a legutóbbi fotóin, amelyeken a karikagyűrjét is viselte. 

Ben Affleck és lánya Seraphina Jennifer Lopez
Ben Afflecket rég láttuk mosollyal az arcán 
Forrás: Northfoto

Kamu az egész házassági válság? 

Mindeközben tovább folyik a találgatás a pár házassági válságával kapcsolatban. A legutóbbi teória szerint, Lopez és Affleck hülyére vesznek mindenkit, és megromlott kapcsolatuk csupán átverés. De az is lehet, hogy valóban baj van, csak éppen üzleti érdekből nem tudják kimondani, hogy elválnak. 

"Egy vagyont fektettek abba, hogy felépítsék ezt a közös márkát. Annyi időt és pénzt költöttek a különböző projektek előkészítésére, amikben néhány hónappal ezelőtt még mindketten lelkesen vettek részt, és most nagyjából minden a kukába került, mert minden a Bennifer márkájukra épült" - nyilatkozta egy bennfentes. 

Ben Affleck Jennifer Lopez
Ben Affleck és Jennifer Lopez átverik a világot? 
Forrás: Northfoto

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.