Kicsoda Margot Robbie férje? Minden, amit tudnod kell Tom Ackerley-ről

Tom Ackerley és Margot Robbie
Getty Images/Frazer Harrison - Frazer Harrison
sztárpáros gólyahír Margot Robbie
A Barbie című film világsztár színésznőjéről nemrég derült ki a hír, hogy gyermeket vár. De ki Margot Robbie férje? Összegyűjtöttünk mindent, amit tudnod kell róla.

Jelenleg a világ szeme a 34 éves Thomas 'Tom' Ackerley brit filmproducerre szegeződik. Margot Robbie színésznő 2016-ban házasodott össze brit férjével és nemrég látott napvilágot a hír, hogy első közös gyereküket várják. Összegyűjtöttük, hogy mit érdemes tudnod róla.

Margot Robbie
Margot Robbie és Tom Ackerley 2016. december 18-án házasodott összeForrás: Getty Imag/Michael Blackshire

Margot Robbie férje statisztaként kezdte

Tom Ackerley Surreyben született 1990-ben. Filmes karrierjét a Harry Potter filmsorozat első három részében statisztaként kezdte, utána pedig kisebb filmes szerepeket vállalt, például a Hajsza a győzelemért (Rush) című filmben. Később rendezőasszisztensként dolgozott, Margot Robbie-val pedig az egyik film forgatásán találkozott. Később közösen alapították meg a Lucky Champ Entertainment produkciós céget. Tom többek között olyan filmek produceri munkálataiban segédkezett, mint a 2023-as világsiker Barbie, vagy a 2024-es Saltburn. 

Tom Ackerley mindenben támogatja feleségét 

A hírek szerint remekül megy számukra a közös munka. Margot Robbie korábban azt nyilatkozta a férjével való közös munkáról, hogy: "Nagy híve vagyok annak, hogy az ember az élettársával dolgozzon együtt. A házasság valójában a legnagyobb móka, valahogy sokkal szórakoztatóbb lett az élet. Feleségként felelősségem van, jobb akarok lenni." 

A pár még még 2013-ban találkozott, ezután jó ideig csak barátok voltak, ám Margot egy idő után bevallotta, hogy Tom iránt már többet érez puszta barátságnál. Kapcsolatukat először titkolták, Margot és Tom először 2015 februárjában, egy New York Rangers-meccs alatt vállalta fel, hogy több van köztük, mint barátság. Hivatalosan soha nem erősítették meg eljegyzésüket, titkos esküvőjükről azonban közzétettek egy fotót, amelyen látszódik, hogy Margot Robbie egy gyönyörű fodros menyasszonyi ruhát választott a szűk körű szertartáshoz. Margot és Tom 2016. december 18-án házasodott össze Coorabellben. 

A néhány nappal később közzétett fotón (amelyen együtt pózol immár férjével) a vékony arany jegygyűrűje mellett a könnycsepp alakú gyémánt eljegyzési gyűrűjét is megmutatta. A pár kihagyta a nászútját az Én, Tonya ( I, Tonya) című film forgatása miatt - ami a film sikerét tekintve remek döntésnek bizonyult. A színésznő korábban úgy nyilatkozott, hogy reméli, egyszer majd nagy családja lesz, és a most felröppent gólyahír kapcsán úgy tűnik, hogy ez az álma megvalósulni látszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.