Nicole Kidman titkos kapcsolatáról hullt le a lepel: ezzel a sztárral volt eljegyezve

Getty Images/Gilbert Flores -
szerelem Lenny Kravitz Nicole Kidman
Azt hihetnénk, hogy a legnagyobb sztárok élete nyitott könyv, de még a nagy figyelem középpontjában is meg tudják őrizni a titkaikat. Most éppen Nicole Kidman egy korábbi kapcsolatáról hullt le a lepel: el is voltak jegyezve, pedig a világ azt sem tudta, hogy együtt vannak.

Nicole Kidman már évek óta hatalmas boldogságban él férjével, Keith Urbannal, akivel 2006-ban házasodtak össze. Előtte azonban voltak olyan kapcsolatai, amelyekről nem tudott a világ. Az egyik nagy sztárral még el is jegyezték egymást.

Nicole Kidman
Nicole Kidman titkolt kapcsolatáról hullt le a lepel
Forrás: Getty Images/Michael Kovac

Nicole Kidman titkos kapcsolatáról hullt le a lepel

Nicole Kidman és Keith Urban elválaszthatatlanok, a zenész nemrég azt is elismerte, a felesége nagyon sok nehézségen segítette már át a 2006-ban kötött házasságuk óta. Keith előtt és Tom Cruise után azonban volt egy olyan időszaka Nicole Kidmannek, amiről nem sokat tudott a világ, az legalábbis titok maradt, hogy kivel van éppen a színésznő. Nemrég azonban erről a titkolt kapcsolatról is lehullott a lepel, és az is kiderült, hogy még el is jegyezték egymást. 

Lenny Kravitz ‘ Blue Electric Light’ Album Launch
Lenny Kravitz jegyezte el Nicole Kidmant
Forrás: Represented by ZUMA Press, 

Ez az illető nem volt más, mint Lenny Kravitz - aki viszont már hosszú évek óta cölibátusban van, de ez nem volt még így, amikor Nicole Kidmannel együtt voltak.

Az egykori kapcsolatra akkor derült fény, amikor Nicole Kidmant Lenny Kravitz lányához, Zoéhoz fűződő barátságáról kérdezték. Mindenki azt feltételezte, azért állnak közel egymáshoz, mert együtt szerepeltek a Hatalmas kis hazugságok című sorozatban, de valójában jóval régebbre nyúlik vissza a kapcsolatuk. "Nos, ismerem Zoét, mert az édesapjával el voltunk jegyezve" - ismerte be Nicole. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.