Palvin Barbi reagált a házasságáról szóló pletykákra - FOTÓ

palvin barbi
Getty Images/"Marcello Mio" Red Carpet - The 77th Annual Cannes Film Festival - Vittorio Zunino Celotto
pletyka házasság válság Palvin Barbi
Az elmúlt hetek mindenki azt találgatta, mi történt a világhírű magyar modell házasságával. Palvin Barbi egy sokatmondó fotóval tett pontot a találgatások végére.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse egy évvel ezelőtt kötötték össze az életüket, méghozzá a menyasszony családjának ceglédberceli birtokán. Azóta minden mesésen alakult, egészen néhány héttel ezelőttig, amikor elindultak a pletykák: valami nincs rendben a modell és a színész házasságában. 

Palvin Barbi, Dylan Sprouse
Palvin Barbi reagált a házasságáról szóló pletykákra
Forrás: Getty Images

Palvin Barbi tiszta vizet öntött a pohárba

A pletykák szerint Dylan egy 17 éves influenszerrel szűrte össze a levet, ami a házassága végét jelentheti a gyönyörű modellel. Eddig egyik fél sem reagált a híresztelésekre, ami még inkább azt erősítette a rajongókban, hogy valami nem stimmel a fiatal szerelmesek között. Barbi azonban most megtörte a csendet és egy sokatmondó fotóval reagált az Instagram-oldalán.

Nagyon úgy tűnik, hogy szó sincs válásról, a fiatal házasok között minden rendben és továbbra is izzik köztük a levegő.

Barbi és Dylan szerelmi története

Palvin Barbara és Dylan Sprouse  2017-ben ismerkedtek meg, de csak 2018-ban randiztak először, méghozzá Kínában. Az első közös fotót 2018 augusztusában posztolták, Dylan születésnapja alkalmából. A pár 2019-ben költözött össze, de a folytatást nem siették el, az eljegyzésre végül  2022-ben került sor, Barbara akkor azt nyilatkozta: "Úgy érzem megtaláltam a tökéletes pasit." A rajongók remegve várták az esküvőt, amire egy évvel ezelőtt Magyarországon került sor. A romantikus szertartást Albertirsán, a lakodalmat pedig Barbara szüleinél, Ceglédbercelen tartották. A szupermodellnek nagyon fontos magyar származása, elképzelni sem tudta volna, hogy ne otthon, családja körében menjen férjhez. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.