Vilmos herceg elektromos rollerrel száguldozott a windsori kastély körül

Prince William Meets Homewards Advocates In Windsor
Andy Parsons/Kensington Palace v/Prince William Meets Homewards Advocates In Windsor - Handout
elektromos roller Vilmos herceg Windsori kastély
A walesi herceg tavaly vásárolta meg elektromos rollerét, amivel korábban még nem igazán lehetett látni közlekedni. Ám a napokban Vilmos herceg a Windsor birtokon száguldozott vele.

Vilmos herceg szívügye a fenntarthatóság, a bolygónk védelme, emiatt is döntött úgy tavaly nyáron, hogy beruház egy elektromos rollere. A walesi herceget eddig nem láthattuk az eszközt használni, de a napokban egy rajongó levideózta, amint Vilmos az elektromos rollerrel átsuhan a windsori kastély kapuin.

Vilmos herceg
Vilmos herceg elektromos rollerrel száguldozott a windsori kastély parkjában
Forrás: Getty Images

Vilmos herceg számára fontos a környezetvédelem

Vilmos herceg és Katalin hercegné három gyermekükkel együtt az Adelaide Cottage-ban élnek, amely szintén a birtokon található. Az otthonából a kastélyba körülbelül egy harminc perces sétával tud eljutni, amit gyakran ki szokott használni, igyekszik elkerülni a felesleges autóutakat. 

Vilmos herceg különleges nyakkendőjét imádja a világ

Vilmos herceg a környezetvédelem iránti szenvedélyét a London Climate Action Week keretében megrendezett Breakthrough Energy Summit rendezvényen nem mindennapi módon mutatta meg. A walesi herceg egy környezetbarát nyakkendővel hívta fel a figyelmet a fenntarthatóság fontosságára. Vilmos virágmotívumokkal díszített zöld nyakkendőjét erre az alkalomra készítették újrahasznosított műanyagból. A különleges darabot az olasz Wilmok márka készítette, a termék pedig mindössze 50 dollárért megvásárolható a márka hivatalos oldalán. 

 


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.