Diana halála: gyerekkori fotókkal és újságcikkekkel emlékezett meg a hercegné öccse

évforduló Diana hercegné baleset
Már 27 éve annak, hogy Vilmos herceg és Harry herceg 1997. augusztus 31-én elvesztették édesanyjukat. Diana hercegné haláláról a családból elsőként Charles Spencer emlékezett meg egy különleges Instagram-poszttal, amelyben egy gyönyörű képet osztott meg testvéréről.

Az idő múlása ellenére Diana hercegné emléke továbbra is mélyen él az emberek szívében. 27 év telt el azóta, hogy a világ megdöbbenve értesült tragikus haláláról. Diana és akkori párja, Dodi Fayed a párizsi Alma alagútban vesztették életüket egy tragikus autóbalesetben. Charles Spencer, Diana öccse, ma is megemlékezett nővéréről: az Instagramon közzétett egy képet, amelyen Diana fiatalkori portréja látható, valamint újságcikket mutatott, ami a hercegné keresztelőjéről számol be. A fotóhoz csupán ennyit írt: „Sosem feledünk, kedves hölgy.”

Charles Spencer fotója Diana hercegnéről
Charles Spencer ezzel a fotóval emlékezett meg Dianáról a hercegné halálának 27. évfordulóján
Forrás: https://www.instagram.com/charles.earl.spencer/

Az elmúlt években Charles Spencer számos alkalommal emlékezett meg Dianáról, és gondoskodik arról, hogy testvére emléke tovább éljen. Időről időre sosem látott fotókat oszt meg róla, és nemrég a sírhelyét is megmutatta.

Diana hercegné öröksége

Diana hercegné nemcsak a brit királyi család tagjaként, hanem humanitárius munkássága révén is maradandó nyomot hagyott a világban. Élete során számos jótékonysági szervezetet támogatott, és az emberi jogok védelme érdekében is fellépett. Charles Spencer, Harry és Vilmos is rendszeresen emlékeztetik a világot Diana munkásságára, és arra, hogy milyen mély hatást gyakorolt azokra, akik ismerték őt, és azokra is, akik csak hallottak róla.

Az augusztus 31. minden évben különösen fájdalmas nap a Spencer család számára, de egyúttal lehetőséget is ad arra, hogy emlékeztessék a világot Diana hercegnére. Charles Spencer posztja ismét felhívta a figyelmet arra, hogy a hercegné öröksége továbbra is él, emléke soha nem fog elhalványulni.
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.