Emily Párizsban: Lucas Bravo megkönnyebbült karaktere sorsának alakulásától

Lucas Bravo, az Emily Párizsban séfe (Gabriel)
Getty Images - Gilbert Flores
séf Lucas Bravo terhesség Emily Párizsban (sorozat)
A szexi séfet alakító színész elmondta, megkönnyebbülést hozott számára a 4. évad. Az Emily Párizsban sztrája, Lucas Bravo örül, hogy karakterének sorsa így alakult.

Az Emily Párizsban című népszerű sorozatban Lucas Bravo Gabrielt, a feltörekvő séfet alakítja, és bizony az ő sorsa is meglehetősen drámaian alakult, azonban a 4. évad hozott számára némi megkönnyebbülést. Figyelem, a cikk spoilert tartalmaz!

Lucas Bravo, az Emily Párizsban séfe (Gabriel)
Lucas Bravo karaktere, Gabriel számára megkönnyebbülést hozott az Emily Párizsban 4. évada
Forrás: Getty Images

Így alakul Lucas Bravo sorsa: megkönnyebbülés a szexi séfnek az Emily Párizsban 4. évada

Az Emily Párizsban 4. évadának első felét már falhatják is a sorozat rajongói, és már ezekben a részekben is kulcsfontosságú dolgokról hull le a lepel. Ennek kifejezetten örül Lucas Bravo, aki a feltörekvő séfet, Gabrielt alakítja. 

Kiderül ugyanis, hogy volt menyasszonya, Camile gyereket vár-e tőle...

Lucas, vagy inkább Gabriel legnagyobb megkönnyebbülésére pedig tisztázódik, hogy a nő nem terhes. 

„Úgy éreztem, hogy ez a terhesség, még több káoszhoz vagy még több drámához és akadályhoz vezethetett volna, ami szomorú, mert egy babának nem erről kell szólnia" - mondta Lucas. „Mivel Gabriel azóta szerelmes Emilybe (Lily Collins), amióta kinyitotta azt az ajtót, úgy éreztem, hogy a terhesség ennek útjába áll" - folytatja. „Szóval igen, volt egyfajta megkönnyebbülés." A 4. évad 5. epizódjában a nézők láthatták, ahogy Camile egy nőgyógyásznál tett látogatás után rájött, hogy sosem volt terhes. 

Bár egy drámai szál lezárult, a sorozat még rengeteg érdekes fordulatot tartogat minden szereplő számára. Emily életében is lesznek váratlan helyzetek. Emilynek el kell majd döntenie, hogy amit mindig is akart, az valóban az-e, amire szüksége van...

A kritikusok nem elégedettek a 4. évaddal

Az első kritikák szerint a negyedik évadot unalmasnak tartják, és hiányolják belőle a cselekményt, a karizmát és az intrikát. A The Guardian kritikusa, Leila Latif szerint a sorozat négy évad után egy "fekete lyukká" vált, amelyből hiányzik a történet. Állítása szerint az első öt epizódban "semmi sem történik", annak ellenére, hogy Emily zűrös szerelmi élete és munkahelyi nyomásai bőven szolgáltatnának lehetőséget a drámára. 

Emily Párizsban: Itt vannak az első képek a 4. évad outfitjeiről

Emily ismét visszatér Párizsba, és a divatrajongók már alig várják, hogy megcsodálhassák legújabb outfitjeit. Marylin Fitoussi – a jelmeztervező, aki a második évad után Patricia Fieldet váltotta – keményen dolgozott egy olyan új összeállításon, amely egyszerre sokkol és inspirál. Szerinted sikerült neki? Kattints ide, és döntsd el.
Íme, a negyedik évad előzetese

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.