Mit tettek vele? Felismerhetetlen az Emily Párizsban sztárja, Lily Collins - Fotó

Lily Collins, Emily Párizsban
Getty Images/Kevin Winter - Kevin Winter
rémisztő Lily Collins Emily Párizsban (sorozat) felismerhetetlen
Érdekes videót tett közzé magáról az Emily Párizsban című sorzat sztárja. Lily Collins felismerhetetlenné válik a felvételen: olyan, mintha összeégett volna az arca.

Az Emily Párizsban című sorozat sztárja, Lily Collins alaposan összezavarta rajongóit azokkal a felvételekkel, amiket nemrég közzétett magáról. A videón egyre felismerhetetlenebbé válik, mígnem úgy néz ki, mint akinek összeégett az arca.

Lily Collins, az Emily Párizsban főszereplője felismerhetetlenné vált
Lily Collins, az Emily Párizsban főszereplője felismerhetetlenné vált
Forrás: Patrick McMullan via Getty Image/Sean Zanni

Felismerhetetlen az Emily Párizsban sztárja, Lily Collins

"Emily a pokolban" - írta egy rajongó ahhoz a videóhoz, amit az Emily Párizsban című sorozat főszereplője tett közzé Instagram-oldalán. Mivel a sorozat 4. évadának első fele augusztusban, vagyis hamarosan láthatóvá válik, a rajongók a színésznő minden bejegyzéséről úgy gondolják, egy kis szösszenetet mutat meg arról, hogy Emily milyen jó és rossz kalandokba keveredik. Mivel a Lily Collins által közzétett videón a színésznő arca egyre eltorzutabbá válik, a követői elkezdtek találgatni, vajon milyen tragikus esemény történhet majd a sorozatban. "Azt kell mondjam, az Emily Párizsban kemény lesz" - írta egy másik követő. 

Lily Collins, Emily Párizsban
Felismerhetetlenné maszkírozták az Emily Párizsban főszereplőjét, Lilly Collinst

Volt azonban, aki arra hívta fel a figyelmet, hogy nem az Emily Párizsban című sorozatban látható majd így a színésznő, hanem a MaXXXine című horrorfilmben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.