„Azt hittem, hogy máshol zöldebb a fű" - Sztárok akik megbánták, hogy félreléptek

Beyoncé és Jay-Z, hűtlenség
AFP/Dimitrios Kambouris -
megcsalás hűtlenség sztárok félrelépés
A boldogan éltek, míg meg nem haltak nem mindig van benne a pakliban, és a hírességek nem kis része csalta már meg házastársát. Hugh Grant és Jay-Z is megbánták már, hogy megcsalták párjukat és a hűtlenség csapdájába estek.

A megcsalás soha nem egyszerű téma, de vannak sztárok, akik bátran kiállnak a nyilvánosság elé, hogy megosszák saját tapasztalataikat és hibáikat. Az alábbi hírességek nyíltan vallottak arról, hogy hűtlenek voltak, és milyen mély megbánást éreznek tetteik miatt. Bár ez még nem feltétlen oldozza fel őket a hűtlenség vádja alól, azért mégis példaként szolgálhat mások számára.

hűtlenség
Hűtlenség: Hugh Grant a kocsijában szexelt egy 23 éves prostituálttal, majd az eset után bocsánatot kért Elizabeth Hurleytől.  
Forrás: AFP

Hűtlenség: íme 5 híresség, akik tanultak hibáikból

1. Hugh Grant

Hugh Grant és Elizabeth Hurley kapcsolata a 90-es évek egyik legfelkapottabb témája volt. Azonban a kapcsolatuk akkor kapott igazán nagy figyelmet, amikor Hugh-t 1995-ben letartóztatták erkölcstelen viselkedés miatt. A sztárt ugyanis rajtakapták, amint a kocsijában szexelt egy 23 éves prostituálttal, Divine Brown-nal (eredeti nevén Estella Marie Thompson) 1995 júniusában. A hír gyorsan elterjedt, és nem sokkal később Hugh egy nyilatkozatban kért bocsánatot Elizabethtől. 

„Előző este hatalmas őrültséget tettem" - mondta. 

„Megsértettem azokat, akiket szeretek, és zavarba hoztam azokat, akikkel együtt dolgozom. Mindkét dolgot mélyen sajnálom, amit szavakkal nehezen tudnék kifejezni."

Később a The Tonight Show with Jay Leno című műsorban is beszélt erről a kínos hibáról:

 „Egy idióta voltam. Nem próbáltam azt mondani, hogy pszichológiai problémám van. Egyszerűen csak elismertem, hogy megtettem"

 - mesélte Hugh Jay Lenónak. „Az életben tudod, mi a helyes és mi a rossz. Én rosszat tettem." - fűzte még hozzá a színész.

2. Kris Jenner

Kris Jenner, nyíltan beszélt arról, hogy a múltban hűtlen volt néhai férjéhez, Robert Kardashian Sr.-hez. Kris emlékirataiban, a Kris Jenner… And All Things Kardashian című könyvében osztotta meg történetét, amelyet a Hulu The Kardashians című műsorának negyedik évadában Khloé Kardashian újra felelevenített. Az epizódban Kris őszintén elmondta, hogy élete egyik legnagyobb hibája volt ez.

Kris Jenner
Forrás: Getty Images/The 2024 Met Gala

 „ Azt hiszem, belekerültem egy helyzetbe, ahol azt hittem, hogy máshol zöldebb a fű, és hatalmas hibát követtem el” – mondta Kris Khloénak az epizódban. „ Ez életem legnagyobb megbánása.”

- fűzte még hozzá.

3. Jay-Z

A zeneipar egyik legikonikusabb párosa, Beyoncé és Jay-Z, szintén átélték a hűtlenség fájdalmát. 2014-ben egy videó került fel az internetre, amelyben Solange Knowles megtámadja sógorát, Jay-Z-t egy liftben. A rajongók azonnal gyanítani kezdték, hogy valami nincs rendben a rapper és Beyoncé házasságában. Jay-Z korábban beismerte, hogy megcsalta feleségét, Beyoncé-t, amit mindketten őszintén feldolgoztak a zenéjükben. Beyoncé Lemonade című albuma nyíltan beszél a házasságuk nehézségeiről és a megcsalásról, míg Jay-Z 4:44 című albuma a megbánásról és a hibákból való tanulásról szól.

Forrás: AFP

 

„A legnehezebb dolog az, amikor fájdalmat látsz valaki arcán, amit te okoztál, és aztán ezzel meg kell küzdened önmagadban is” 

– mondta Jay-Z a The New York Times Style Magazine-nak 2017-ben. 

A rapper azt is elárulta, hogy a válás is felmerült lehetőségként, de végül úgy döntöttek, hogy terápiára járnak, és megpróbálják helyrehozni kapcsolatukat. 

A házaspár végül erősebbé vált a megpróbáltatások után, és a közönségük előtt is kiálltak az őszinteség és a megbocsátás mellett.

4. Kevin Hart

Kevin Hart
Kevin Hart
Forrás: FilmMagic

Kevin Hart, a híres komikus is elismerte, hogy hibázott, amikor megcsalta várandós feleségét, Eniko Parrish-t. Kevin nyíltan beszélt arról, hogy a megcsalás óriási megbánást váltott ki belőle, és hogy tanult a hibáiból.

 .„Beszélni fogok róla, és teljesen tisztába fogom hozni a feleségemet azzal, hogy mi is történt, amibe most belekerültünk általam” – mondta Kevin. „Remélem, hogy megértő lesz, megbocsát nekem, és felfogja, hogy ez nem fog megismétlődni, és megadja nekem a lehetőséget, hogy helyrehozzam ezt az óriási hibát.”  Eniko úgy döntött, hogy megbocsát neki és Kevin kap tőle egy második esélyt, hogy együtt folytathassák életüket, igyekezve erősebbé tenni kapcsolatukat. „Én a megbocsátás híve vagyok, és csak kétszer van lehetőséged. Háromszor lecsapsz, és már itt sem vagy. Szóval, amíg jól viselkedik, addig minden rendben.” - nyilatkozta az eset napfényre kerülése után Eniko.

5. Eric Benét

Halle Berry 2001 januárjában házasodott össze Eric Benét énekessel, miután két évig randiztak. Azonban 2002-re a kapcsolatuk jelentős akadályba ütközött, amikor Eric beismerte, hogy megcsalta az Oscar-díjas színésznőt, és rehabilitációra ment szexfüggőség miatt. 

Eric Benét
Eric Benét
Forrás: Getty Images 

A válásuk 2005-ben történt meg, és Eric a People magazinnak beszélt megbánásáról. „Mindenki tudja, hogy megcsaltam. Nyilvánosságra került. Ez árulás” – mondta a lapnak. „De soha nem voltam szexuális kapcsolatban senkivel Halle-lel való kapcsolatunk alatt. A rehabilitációra való belépést Halle anyja javasolta, hogy a házasságunknak legyen esélye, ezt kell tenned… De én nem vagyok szexfüggő. Meg akartam menteni a házasságomat, és bármit meg akartam tenni ezért. Elmentem, és meghallgattam mások történeteit, és rájöttem, hogy ez valójában nem az én problémám.”

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.