Jennifer Aniston exférje újra megnősül: Justin Theroux eljegyezte fiatal szerelmét

eljegyzés justin theroux exférj Jennifer Aniston
Az 53 éves színészről és 30 éves menyasszonyáról 2023. februárjában kezdtek pletykálni, amikor először látták őket. Justin Theroux és Nicole Brydon Bloom színésznő most elhatározták, hogy összekötik az életüket.

Jennifer Aniston exe, Justin Theroux és Nicole Brydon Bloom színésznő eljegyezték egymást. Nicole a velencei filmfesztiválon villantotta meg gyűrűjét, amikor a Beetlejuice Beetlejuice című film bemutatójára érkeztek, amiben Theroux is szerepel.

Jennifer Aniston exférje, Justin Theroux és Nicole Brydon Bloom
 Jennifer Aniston exférje, Justin Theroux és Nicole Brydon Bloom - A színésznő kezén a gyémángyűrű
Forrás: Getty Images

A csodás ékszert Stephanie Gottlieb készítette. A 4 karátos, smaragdcsiszolású, hibátlan gyémántot platinába foglalták, 18 karátos sárgaarany betéttel. A gyűrűbe Bloom és Theroux születésköveit is beágyazták - írja a People.

 Justin Theroux és Nicole Brydon Bloom másfél éve vannak együtt

Az 53 éves Theroux-t és a 30 éves Bloomot először 2023 februárjában látták együtt, amikor mindketten részt vettek a Netflix egyik rendezvényén. 2023 augusztusában már csókolózás közben fotózták le őket a manhattani Altro Paradiso étteremben.

Mielőtt márciusban a Vanity Fair Oscar-buliján debütáltak volna a vörös szőnyegen, Theroux bemutatkozott kedvese családjának is: elkísérte Nicole-t az ikertestvére esküvőjére 2023. decemberében. 2024 júniusában pedig részt vettek Naomi Watts és Billy Crudup esküvőjén is Mexikóvárosban.

Theroux az Esquire-nak adott korábbi interjújában röviden beszélt arról, hogy szerelmi kapcsolatait inkább magánügyként kezeli. Azt mondta, „sokkal szórakoztatóbb nem nyilvános kapcsolatban élni”.

Theroux - aki 2015-től 2018-ig Jennifer Aniston férje volt - ennek ellenére nem titkolja szerelmét a közösségi médiában, számos fotót posztolt már kettejükről. A legfrissebb kép augusztus 20-án került fel az Insta-sztorijába. A fotó az óceánparton készült, és Theroux éppen csókot nyom menyasszonya arcára. 

Beetlejuice Beetlejuice

A kultikus klasszikus új része, a Beetlejuice Beetlejuice bemutatójával indult az idei velencei filmfesztivál. A film még több nevetést, még több őrületet és egy csipetnyi nosztalgiát ígér a rajongóknak. A várva várt folytatásban a régi kedvencek új arcokkal karöltve térnek vissza, hogy ismét elvarázsolják a közönséget a túlvilág kísérteties világába. A film az eredeti szellemét megőrizve modern csavarral és friss történeti szállal egészül ki, miközben megmarad a gótikus esztétika és a sötét humor, amely miatt az első rész annyira ikonikus lett. A címszerepet ismét Michael Keaton játssza, de visszatér Winona Ryder is, aki egykor egy különc tinilányt játszott, most viszont ő lesz az anyukája a Jenna Ortega által megformált különc tinilánynak, aki az előzetesben beharangozott jelenet szerint, a Wednesday Addamshez hasonló, meglehetősen flegma lány lesz.  A filmben Justin Theroux is szerepet kapott. 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.