Katalin hercegné nem volt mindig ilyen elegáns: átlátszó ruhában feszegette a határokat - FOTÓ

Katalin hercegné
WireImage - Karwai Tang
katalin hercegné öltözködési stílus Vilmos herceg kapcsolat
Ma már a szerénység és az elegancia a walesi hercegnő ruhatárának két alappillére, de nem mindig volt ennyire konzervatív a divatválasztásaiban. Mielőtt hozzáment Vilmos herceghez, Katalin hercegné gyakran feszegette a határokat, például az egyetemi divatbemutatón viselt átlátszó ruhájával.

A St. Andrews Egyetem kifutóján viselt darabról már láthattunk fotókat, és a testhezálló selyemruhái sem ismeretlenek a rajongók előtt. Az átlátszó fekete miniruha 2007 szeptemberéből, alig néhány héttel azután, hogy kibékült Vilmos herceggel a három hónapos szakításukat követően? Katalin hercegnét egy bőrönddel és egy kézitáskával látták távozni Londonból, talán épp a szerelmét indult meglátogatni, aki akkoriban a brit hadsereg kiképzése alatt állt. Annál is inkább, mert az akkori fotókon Katalin a hátul teljesen átlátszó ruhájában és fehér balerinacipőjében nem úgy nézett ki, mint aki hosszú utazásra készül.

Katalin hercegné, St Andrews, átlátszó ruha
A híres átlátszó ruha, amelyben Katalin hercegné egyetemsitaként végigvonult  St.Anrews kifutóján
Forrás: WireImage/Passion For Fashion Auction - Photocall with Kate Middleton's Dress

Azóta sok víz lefolyt a Temzén, a fiatalok már nem is annyira fiatalok, három gyerek boldog szülei, bár Katalin hercegné betegsége feltehetőleg némileg beárnyékolja a család mindennapjait. Az egykori olykor kihívó, néha egészen sokat mutató, gyakran szexi ruhákat ma már visszafogott kosztümökre, zárt ruhákra váltotta a walesi hercegné. 

Vilmos herceg és Katalin hercegné már rég együtt élt, amikor kiderült, hogy egy párt alkotnak

A pár 2001-ben, a St. Andrews-i egyetemen folytatott tanulmányaik során került közeli kapcsolatba. Már második éve éltek együtt romantikus kapcsolatban, amit egészen addig sikerült titokban tartaniuk, amíg 2004-ben meg nem látták őket a svájci Klosters síparadicsomban nyaralni.

Vilmos herceg 2010-es eljegyzési interjújukban beszélt a kapcsolatukról: 

„Amikor először találkoztam Katalinnal, tudtam, hogy van benne valami nagyon különleges, és később arra is rájöttem, hogy talán van benne valami, amit én is szeretnék felfedezni, de egy ideig mégis csak barátok voltunk.” 

Ám z eljegyzés előtt még sok minden történt a közös életükben. Vilmos 2007 áprilisában telefonon szakított Katalinnal, de két hónappal később újra összejöttek. Katalin a szakításról így mesélt:

„Akkoriban nem voltam túl boldog emiatt, de valójában erősebb emberré tett. Olyan dolgokat tudsz meg magadról, amelyekre talán nem is gondoltál — úgy gondolom, fiatalon nagyon felemészthet egy kapcsolat —, nagyon értékeltem azt az időszakot, amit magamban töltöttem.”

A többi már történelem...

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.