Madonna fia nem mindennapi dologba vágott bele: az édesanyja büszke lehet rá

Madonna: The Celebration Tour - London
WireImage for Live Nation/Madonna: The Celebration Tour - London - Kevin Mazur
Büszkeség Madonna David Banda
Az utóbbi időben sokan aggódtak az énekesnő fiáért, de úgy tűnik, új fejezet kezdődik az életében. Madonna 18 éves fia nemrég bejelentette, hogy dalszerzői tudását kamatoztatva szeretne segíteni a fiatal feltörekvő zenészeknek.

Madonna fia az Instagram-oldalán tett közzé egy videót, amelyben felhívást indított fiatal zenészeknek. Úgy tűnik, a 19 éves David Banda igyekszik jó irányba terelni az életét, ami az elmúlt időszakban nem igazán volt jellemző rá. 

Madonna fia, David Banda
Madonna fia végre jó útra tért?
Forrás: GC Images

Madonna fia végre jó útra tér?

„Írj egy dalt velem személyesen, csak korlátozott ideig, szeptember 8-28 között!” - áll Madonna fiának hirdetésében, amit a közösségi oldalán tett közzé. David Banda mindezért cserébe 5000 dollárt kér, ezzel lehetőséget nyújtva rajongóinak és feltörekvő művészeknek, hogy együtt dolgozzanak vele. A 19 éves srác emellett gitárórákat is ad online, ami jól mutatja sokoldalúságát és elkötelezettségét a zene iránt. Az önállósodás azonban nem volt zökkenőmentes.  

Lázadó életmódjával került a hírekbe

Banda nem mindennapi lépésével hívta fel magára a figyelmet, miután  elköltözött otthonról, 21 éves modell barátnőjével. A 19 éves srác Maria Atuestával él, miközben New York utcáit járja és kukákban keres élelmet. Az biztos, hogy nem szükség viszi rá arra hogy ezt tegye, bennfentesek szerint ezzel akarja felhívni magára a figyelmet ő pedig azt nyilatkozta ez az életforma a szabadságot jelenti számára.

Bennfentesek szerint Madonna nem félti a fiát: néhány hete azt nyilatkozta ugyanis, hogy David talpraesett gyerek. "Nagyon tud összpontosítani és rettenetesen elszánt, ha valamit a fejébe vesz, azt végigviszi. Biztos vagyok benne, hogy tőlem örökölte, még akkor is, ha nem az édesgyermekem. Ő a leghasonlóbb hozzám. De lássuk, mi történik vele, hogy alakul az élete, még semmivel sincs elkésve" - mondta Madonna, aki most méltán büszke lehet fiára, aki úgy tűnik, végre belátta, hogy ideje felelősségteljes fiatal felnőttként élnie. 

Sokan félnek, hátha újra megtörténik a tragédia

Az ismerősök félelme nem alaptalan, attól pedig az énekesnő sem tud elvonatkoztatni, hogy testvére, Anthony évekig az utcán élt, függőségekben szenvedett és 2023-ban meg is halt. Az énekesnő mindent megtett érte, annak ellenére, hogy már évekkel korábban eltávolodtak egymásról, rábeszélte a rehabra is és folyamatosan látogatta, de már nem lehetett segíteni rajta. Amikor Anthony meghalt, Madonna az Instagramon búcsúzott tőle, és megköszönte neki, hogy gyerekként milyen sokat tanulhatott tőle és az egész világlátására befolyással volt. 

 


 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.