Ritka pillanat: Matt Damon négy lányával és feleségével vonult a vörös szőnyegen

Apple Original Films' "The Instigators" New York Premiere
WireImage/Apple Original Films' "The Instigators" New York Premiere - Dia Dipasupil
család Matt Damon premier
Családi estet tartott Matt Damon legújabb filmje, A felbujtók szerdai New York-i premierjén. Nem sűrűn fordul elő, hogy egyszerre látni a teljes Damon-családot, de ezúttal így volt. Felesége, négy lánya vette körül a színészt, aki nem is rejtette véka alá a boldogságát.

Nem sűrűn látni együtt a színész családját hivatalos eseményen, ám most ritka pillanatnak lehettek tanúi, akik ott voltak szerdán New York-ban a színész legújabb filmje, A felbujtók premierjén. A vörös szőnyegen Matt Damon három Luciana Barrosóval közös lánya, Isabella, Gia, Stella, és nevelt lánya, Alexia is ott volt. A színész, ha akarta sem tudta volna eltitkolni, mekkora öröm ez neki, de nem is volt ilyen szándéka, nyilatkozott is az érzéseiről. 

Apple Original Films' "The Instigators" New York Premiere, Matt Damon and is family
Ritka pillanat: együtt jelent meg Matt Damon családja A felbújtók premierjén
Forrás: WireImage/Apple Original Films' "The Instigators" New York Premiere

„Rengeteg családtagom volt itt ma este. Általában nem szoktak eljönni az ilyen eseményekre, de ma este mind itt voltak”mondta Matt Damon az E! Newsnak boldogan. 

Matt Damon kiborult, hogy lánya kirepül a családi fészekből

Korábban a színész arról mesélt, milyen élmény arra készülni, hogy lánya, Isabella, aki idén ősszel a New York-i Egyetemen kezdi meg tanulmányait, elköltözik otthonról, kierepül a családi fészekből.

„Ez nagyon sok nekem. Szürreális időszak, ahogy telik az idő, egyre idősebb leszel, miközben olyan érzés, mintha tegnap lett volna, amikor a kezemben tartottam őt. Nem lehet rá érzelmileg felkészülni” — vallotta be a színész, azt is hozzátéve, hogy Isabella a legviccesebb ember, akit ismer, de egyben a legnagyobb kritikusa is. „Folyton muníciót gyűjt. Ha kijön egy filmem, és jó kritikát kap, meg se nézi, ha lehúzzák, azonnal érdekes lesz számára”mesélt lányáról a színész. 

Matt Damon azt is elismerte, hogy amióta gyerekei vannak, egészen mást gondol az apaságról, mint amit a filmvászon alapján gondolt korábban. Lányai megváltoztatták, és ha apaszerepet kell játszania, sokkal könnyebben bele tud helyezkedni a karakterbe. 

„Könnyebben eltalálom a karaktert, sokkal átélhetőbbé válik a szerep. Ha közvetlen összefüggést tudsz vonni a saját életed és a karakter élete között, az mindig sokkal könnyebb” — magyarázta el Damon.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.