Merő Péter figyel: követi Kylie megjelenéseit, hátha felbukkan a ruhája

Andrássy Áron
Sziget Kylie Minogue Merő Péter
Vajon mi történhetett? Kylie Minogue nem vette fel a Szigeten adott koncertjén azt a ruhát, amit Merő Péter küldött neki ajándékba. Az ausztrál énekesnő a flitteres málnaszínű ruha helyett egy csillogó poncsóban énekelt.

Mindenki azt találgatja, vajon mi lett a sorsa annak a ruhának, amit Merő Péter divattervező küldött ajándékba Kylie Minogue-nak a Sziget Fesztiválra.  

merő péter
Merő Péter figyel: követi Kylie megjelenéseit, hátha felbukkan a ruhája

Merő Péter: Kylie egy divatikon

Az ausztrál popdíva imádja a divatot, gardróbjában rengeteg különleges ruhadarab kapott helyet. Koncertjein 2-3 dalonként átöltözik, fellépőruhái mindig tükrözik a dalok hangulatát. A magyar tervező, Merő Péter a Sziget fesztiválon adott koncertje alkalmából egy különleges ruhával lepte meg kedvencét. 

„Én Kylie-rajongó vagyok, és az egyik anyag, ami a kollekciónk része, egy málnaszínű, flitteres textil, tökéletesen rá emlékeztetett. Egy miniruha készült belőle, az oldalán két, a derekat hangsúlyozó áttetsző betéttel. Hozzá egy bolerót is csináltunk, ami nagy vállakat kölcsönöz neki drámai hatást keltve. Persze minden ugyanabból a színből készült, amit ő mostanában nagyon szeret. Úgyhogy hangsúlyozzuk a lábakat, a vékony derekat, így szerintem telitalálat a fazon, ami egyébként erre az egész kollekcióra jellemző. Tökéletesen illik hozzá, ezért úgy voltam vele, hogy ha most nem, akkor soha nem lesz ilyen lehetőség. A ruha még a koncert előtt bekerült Kylie öltözőjébe"

A ruhát egyeztetve Kylie Minogue menedzsmentjével a koncert előtt elküldették és berakatták az énekesnő öltözőjébe. De az, hogy mi lett a ruha sorsa, egyelőre rejtély. 

Merő Péter
Ezt a ruhát adta Kylie Minogue-nak ajándékba Merő Péter

„Ami Kylie-ban nagyon szimpatikus, az a kiegyensúlyozottság: egyenletesen hozza a femme fatale életérzést, a pin-up girl stílust, amit nagyon szépen vitt magával az évek során. Emellett figyel az idő múlására is, már nem mutat annyit a testéből, mint korábban, de neki nem is voltak kilengései, kínos pillanatai, erre mindig nagyon ügyelt." 

Egy biztos, az elegáns, málnaszínű ruha a kis boleróval már nincs a Szigeten, Kylie tehát, bár nem vette fel a koncerten, de magával vitte. Így mostantól kezdve érdemes figyelni a közösségi médiát, hiszen a ruha bármikor felbukkanhat. Merő Péter azt mondja, örülne, ha viszontlátná a ruhát az énekesnőn.

Biztos vagyok benne, hogy egyszer felveszi. nagyon boldoggá tenne.

 

Ha lemaradtál volna Kylie koncertjéről, itt egy rövid ízelítő:

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.