Arnold Schwarzenegger fia kigyúrt izmokat villantott: ennyire sármos a 30 éves Patrick

sorozat Patrick Schwarzenegger Fehér Lótusz
Véget ért a Fehér Lótusz 3. évadának forgatása. Patrick Schwarzenegger az Instagramon köszönte meg az életre szóló élményt.

Patrick Schwarzenegger befejezte  a Fehér Lótusz harmadik évadának forgatását és ennek örömére megosztotta rajongóival a Thaiföldön játszódó sorozat kulisszatitkairól készült fotókat.

Patrick Schwarzenegger büszke a testére
Patrick Schwarzenegger büszke a testére
Forrás: Patrick Schwarzenegger/Instagram

Patrick Schwarzenegger megmutatta kidolgozott testét

Arnold Schwarzenegger 30 éves fia, minden alkalmat megragad arra, hogy megmutassa tónusos izmait, most az Instagramon lapozós poszt mellett mondott köszönetet a stábnak. „Ez a White Lotus 3. évada. Micsoda élmény! 6,5 hónap Thaiföldön” – írta. „Hatalmas megtiszteltetés volt együtt dolgozni velük és tanulni a világ legtehetségesebb színészeitől. Mindannyian életre szóló emlékekké tettetek ezt a projektet” – tette hozzá.

Patrick hálás a szerepért

 „Köszönöm a legfinomabb ételeket, a gyönyörű strandokat, a masszázsokat és az új barátokat” -  írta és megköszönte a sorozat rendezőjének, Mike White-nak, hogy szerepelhetett a sorozatban, ami nagyon inspráló volt a számára. „Te egy zseni vagy. Köszönöm, hogy elhoztál erre az útra. Igazán inspiráló nézni, ahogy írsz, rendezel és létrehozod ezt az őrült világot. Annyira szerencsésnek érzem magam (...)” – tette hozzá Patrick.

Patrick Maria Shriver és a Terminátor, Arnold Schwarzenegger legidősebb fia, nem panaszkodhat a génjeire: tökéletes külsővel lett megáldva. Korábban már voltak apróbb szerepei hollywoodi szuperprodukciókban, majd olyan filmekben láthattuk, mint a Nagyfiúk és az Éjjeli napfény, de Az utolsó lépcsőfok című minisorozatban is játszott, Colin Firth, Juliette Binoche mellett. Modellként már egészen fiatalon sikereket ért el: szerepelt már Ralph Lauren- és Armani-kampányokban is. Szülei segítségével 15 évesen saját divatmárkát is létrehozott Project360 néven, aminek bevételéből jótékonyságra is fordított. A most 30 éves Patrick a Fehér Lótusz első két évadában nem szerepelt, de úgy tűnik, nem bánta meg, hogy elvállalta a felkérést. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.