Ritka pillanat: névváltoztatási kérelme óta ritkán jár egyedül az utcán Shiloh Jolie-Pitt

Shiloh Jolie-Pitt, Los Angeles Premiere Of MSNBC Films' "Paper &  Glue: A JR Project"
Getty Images -
névváltoztatás Brad Pitt Shiloh Jolie-Pitt Angelina Jolie
Egy barátját látogatta meg Los Angelesben Brad Pitt és Angelina Jolie lánya. Shiloh Jolie-Pitt ritkán járkál egyedül az utcán, amióta bíróságon kérte, hogy hivatalosan elhagyhassa apja vezetéknevét.

Nem gyakran fordul elő, hogy Brad Pitt kedvenc lánya, egyedül sétálgasson Los Angeles utcáin, legalábbis azóta, hogy bíróságon kérte, hogy megszabadulhasson apja vezetéknevétől. Ám szerdán ritka pillanatnak voltak szemtanúi azok a szemfüles rajongók, akik épp ugyanarra vették az irányt: a szembejövő, első ránézésre átlagos tinédzsernek tűnő fekete pulcsis, fekete farmeres és rikító sárga tornacipős lány nem volt más, mint Shiloh Jolie-Pitt.

Shiloh Jolie Pitt
Shiloh Jolie-Pitt
Forrás:  Getty Images via AFP

Brad Pitt és Angelina Jolie lányát nem gyakran látni egyedül Los Angeles utcáin, különösen azóta, hogy hivatalosan, bíróságon kérte, hogy elhagyhassa apja vezetéknevét. 

Shiloh Jolie-Pitt ügyét a bíróság technikai okok miatt elnapolta

Ahogy azt korábban megírtuk, a bíróság nem tudta befejezni a névváltoztatási kérelem miatti kötelező háttérellenőrzést, ráadásul egy elírás is keletkezett a már elkészült vizsgálatban, ezért a július 29-re kitűzött meghallgatást technikai okokra hivatkozva elhalasztották. Shiloh ügyvédje elmondta, hogy a vizsgálat a törvényes eljárás kötelező része, és az sem ritka, hogy egy ilyen meghallgatást el kell halasztani. 

A meghallgatás új időpontját augusztus 19-ére tűzték ki. Shiloh azt kérte a bíróságtól, hogy a Shiloh Nouvel Jolie nevet használhassa a Shiloh Nouvel Jolie-Pitt helyett Brad Pitt nem volt elragadtatva, amikor megtudta, hogy kedvenc lánya is ellene fordult, ennek ellenére nem reagált a hírekre, ahogy korábban sem. Bízik abban, hogy gyerekei, amint kikerülnek anyjuk bűvköréből, megváltoztatják álláspontjukat. Várakozásait alátámaszthatja, hogy Shiloh állítólag nem akart apja ellen fordulni, de a Pitt nevet már eldobó testvérei és anyja nyomásának engedve tette meg az apja számára roppant kellemetlen, de számára is fájó lépést. 

Brad Pitt jelenleg szerelmével Ines de Ramon ékszerésszel él együtt, a gyerekei miatti csalódás és a volt feleségével való csatározás fájdalmait is az ő vállán sírta el, és bízik benne, hogy ő lesz a következő nő, aki gyermekkel ajándékozza meg őt. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.