5 világsztár, akik profi sportolókként kezdték karrierjüket

KEANU REEVES PLAYING ICE HOCKEY
Getty Images - Ronald Siemoneit
Channing Tatum Tom Selleck sportoló
Profi sportolóként is megállták a helyüket, mégis inkább színésznek álltak ezek a sztárok. 5 világsztár, akikről nem is gondolnád, mit sportoltak.

Tudtad, hogy kedvenc színészeid profi sportolók voltak, mielőtt világsztárrá váltak? Összegyűjtöttük azt az 5 hírességet, akik a sport helyett a filmvásznat választották.

profi sportoló
Tom Selleck profi sportoló volt
Forrás: KPA Honorar und Belege/KPA / Heritage-Images

Profi sportoló volt, világsztár lett belőle

Channing  Tatum

Sportösztöndíjjal jutott be az állami főiskolára Channing Tatum, ahol két évig volt a futballcsapat tagja. Már gyerekként is sportkarrierről álmodozott, később mégis otthagyta az iskolát, és táncolni kezdett. Azóta focimezt már csak filmszerepek kedvéért húz, például a 22 Jump Street – A túlkoros osztag című filmben.

22 Jump Street, A túlkoros osztag, Jonah Hill, Channing Tatum
Focimezt már csak filmszerepek kedvéért húz, például a 22 Jump Street – A túlkoros osztag című filmben
Forrás: Photo12 via AFP

Chris Pratt

Állami birkózóversenyeken is megmérette magát korábban Chris Pratt. A Galaxis őrzői-filmek sztárja többféle sportban is kipróbálta magát az évek során, de a legnagyobb sikereit egyértelműen ebben a küzdősportban érte el.

Emma Watson

A gyeplabdában jeleskedett Emma Watson. Noha a Harry Potter-filmekben inkább az eszével tűnt ki az általa játszott karakter, a való életben játékosként is sikerült magára felhívnia a figyelmet a színésznőnek. Az egyetemi csapat oszlopos tagja volt.

Jason Statham

Ki gondolta volna, hogy az akciósztár Jason Statham egykoron egy nemzeti műugró-válogatott tagja volt? Több mint 12 éven keresztül erősítette a britek csapatát, sőt még az 1990-es Nemzetközösségi Játékokon is képviselte a hazáját. 

Keanu Reeves

„Tudtam, hogy nekem nem lenne elég, hogy profi játékos vagyok.” – emlékszik vissza Keanu Reeves a pillanatra, amikor a jégkorong helyett a színészetet választotta. Bár végül nem vált belőle világhírű sportoló, a Friss vér című moziban megmutathatta, hogy van tehetsége a hokihoz.

KEANU REEVES PLAYING ICE HOCKEY
Keanu Reeves
Forrás:  Getty Images

Tom Selleck

Visszautasította a sportösztöndíjat Tom Selleck, hogy megvalósíthassa az álmait. A hírességre a kosárlabdapályán figyeltek fel, 193 centiméteres magasságával és atletikus alkatával tökéletesen megállta a helyét a kosarasok között. Ugyan a baseballban is jeleskedett, végül mégis jobban csábította az, hogy filmekben szerepeljen.

Igazi izompacsirta

Odáig vannak a rajongók Orlando Bloom kockás felsőtestéért. A színészt a nem túl messzi Szardínia szigetén kapták lencsevégre vakációzás közben. A közel 50 éves híresség szemmel láthatóan remek formában van, nem véletlenül rajong érte a párja, Katy Perry is, aki nemrégiben sokat sejtetően csak annyit mondott a sztárról: „van benne varázslat.”

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.