Szakállal hódítanak: menő arcszőrzet teszi vonzóvá a sztárokat

2024 EE BAFTA Film Awards -  Arrivals
Getty Images/2024 EE BAFTA Film Awards - Arrivals - John Phillips
szakáll Vilmos herceg Bradley Cooper Jason Momoa
Jason Momoa óta tudjuk, hogy a szakáll bizony extramacsó. Az ápolt arcszőrzetre tette le a voksot Vilmos herceg is, akit korábban nem tartottak kifejezetten jó pasinak. Bezzeg most, szakállal megőrülnek érte a nők.

A walesi herceg szakállát először abban a videóban láthattuk, ahol köszönetet mondott a brit sportolóknak a párizsi olimpián való nagyszerű teljesítményükért. Vilmos herceg a felvételen kezdetleges szakállat villantott, és bár mindenki örült, hogy feleségét, Katalin hercegnét mosolyogni látta, a szakáll nagy hatást gyakorolt a videó nézőire. Ez nem is meglepő, hiszen a szakállal a legtöbb férfi sokkal menőbb, mint nélküle. 

szakállal hódítnak
Szakállal hódító sztárok

 

Szakállal minden jobb: kerítésléctől a dzsungelig

Hosszan lehetne sorolni azokat a sztárokat, akik a szakáll mellett döntöttek, ráadásul szerepeiknek köszönhetően arcszőrzettel és anélkül is láthattuk már őket. 

Tom Hardy 

Tom Hardy
Forrás: afp/Getty Images 

A Venom, az Eredet és a Mad Max sztárja a legtöbb civil fotón szakállal szerepel, de a filmvásznon gondolkodás nélkül megszabadul a bundától. A rajongók sokat vitatkoznak azon, vajon melyik verzió a jobb: a szakállas, vay a csupasz Tom Hardy, de a filmjei sikerét nézve ez szinte teljesen mindegy. A lényeget úgyis csak a felesége, Charlotte Riley látja.

Kit Harrington

Kit Harington
Forrás:  AFP

Nem tudsz te semmit Havas John- mondta Rose Leslie Kit harringtonnak a Trónok harcában. Aztán hozzáment feleségül. A színésznőnek úgy tűnik akkor is bejött Havas John szakálla, amikor még csak pelyhedzett. Azóta az arcszőrzet egészen határozott formát öltött, igaz eltelt pár év, és vége lett a nagy sikerű sorozatnak, de a szerelem azóta is tart. 

Ryan Reynolds

Ryan Reynolds
Forrás:  AFP

Live Blakely valószínűleg soha nem nézett még olyan szépen férjére, mint amikor hagyta, hogy megnőjön a szakálla. Kicsit ugyan tompítja a kisfiús bájt, de egy 46 éves férfi esetében ezt elnézzük. A szakáll ezúttal telitalálat. 

Ben Affleck

Ben Affleck
Forrás:  AFP

A mi Gézánk most jó nagy gondban lehet. Hiába növesztett szakállat, az nem jött be Jennifer Lopeznek. Állítólag az énekesnő nem szereti a szőrös férfiakat, Ben Affleck viszont szereti a szakállát és úgy tűnik, hogy az arcszőrzet legyőzte a világ egyik legjobb nőjét. Szakáll maradt, JLo viszont ment. Mármint a levesbe. 

Bradley Cooper

Bradley Cooper
Forrás:  AFP

A Másnaposok és a Csillag születik sztárja a néhány milliméteresre vágott, gondosan ápolt szakáll híve. Bár láthattuk már őt szakáll nálkül is a filmvásznon, de a rajongók szerint a borosta jobban áll neki, mint ha csupasz az arca. 

Jason Momoa

Jason Momoa
Forrás:  AFP

Ha már a trónok harcával kezdtük a listát, fejezzük is be azzal. Jason Momoa az utóbbi években lett a szakáll híve. A sorozatban még a gondosan nyírt és stylingolt fazont hordta, Khal Drogo népe fontos jelzésként használta a szakállt a rangra vonatkozóan, de azóta szabad utat engedett az arcszőrzetének és legtöbbször hagyta a maga természetességében nőni. Bármi történik, neki ezt is elnézzük. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.