Daniel Craig új külsővel hódít: alig lehet ráismerni a színészre - FOTÓK

National Board Of Review 2023 Awards Gala - Inside
Getty Images for National Board /National Board Of Review 2023 Awards Gala - Inside - Dimitrios Kambouris
új külső Daniel Craig színész
A híres James Bond-színész szinte felismerhetetlen új, hosszú frizurájával, miközben feleségével, Rachel Weisszel kéz a kézben sétálgatnak Velencében. Daniel Craig a tőle megszokott elegáns, kifinomult 007-es megjelenést egy lazább, természetesebb külsőre cserélte.

Daniel Craig új kinézete leginkább a Tőrbe ejtve franchise harmadik részéhez köthető, amelyben ismét Benoit Blanc amerikai nyomozót alakítja. Az eddig megszokott karaktert most egy kicsit kócosabb, zordabb külső váltja fel, ami arra utalhat, hogy az új film, amely a „Wake Up Dead Man” címet viseli, sötétebb irányt vesz.

Daniel Craig
Daniel Craig új külsővel hódít: alig lehet felismerni
Forrás: WireImage

Daniel Craig új külsővel hódít: alig lehet felismerni

A rendező, Rian Johnson szinte semmit nem árult el a harmadik rész történetéről, azonban egy titokzatos Twitter-posztban megjegyezte, hogy ez lesz Benoit "legveszélyesebb esete". Johnson rajongása a klasszikus krimik iránt továbbra is látszik, hiszen azzal játszik, hogy a műfaj mennyire sokféleképpen alakítható, és azt ígéri, hogy a következő film egy újabb izgalmas oldalát mutatja meg ennek a világnak. A szerep kedvéért Craig rövid, jól fésült haját laza, hosszú hajkoronára váltotta fel. 

Daniel Craig és Rachel Weisz nyári kikapcsolódása

A pár, akik 2011 júniusában kötötték össze életüket, Velencében pihen. Daniel lazán öltözve, egy szűk pólóban és kék farmerben, egy bőr oldaltáskával a vállán jelent meg. Rachel Weisz, aki szintén híres színésznő és többek között az „Enemy at the Gates” című filmben szerepelt, stílusosan, egy retro fehér napszemüvegben és fekete ruhában tündökölt.

A színészpáros nyilvánvalóan élvezte a nyugodt vakációt, távol a reflektorfény nyomásától, miközben rajongóik észrevették Daniel Craig drámai átalakulását. A hosszú hajjal és kissé zilált külsővel a színész teljesen másképp fest, mint a megszokott James Bond szerepében, de úgy tűnik, hogy ez a változás is jól áll neki.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.