Heidi Klum lenyűgözően néz ki: az 51 éves modell testére simuló ruhában mutatta meg idomait

Celebrity Sightings In Los Angeles - September 03, 2024
GC Images/Celebrity Sightings In Los Angeles - September 03, 2024 - ZZHollywood To You/Star Max
America ' s Got Talent modell Heidi Klum
Az 51 éves német szupermodell igazi bombázóként jelent meg az America's Got Talent élő felvételén Kaliforniában kedden este. Heidi Klum magabiztosan vonult végig a kifutón.

Az America's Got Talent 19. évadának májusban volt a premierje az NBC-n. Heidi Klum a verseny egyik zsűritagja, a komikus Howie Mandel, a Modern család sztárja, Sofia Vergara és a műsor készítője, Simon Cowell mellett. A műsort 2019 óta Terry Crews vezeti.

Heidi Klum
Heidi Klum lenyűgözően néz ki
Forrás: Getty Images

Heidi Klum lenyűgözően néz ki

Kedd este a negyeddöntők utolsó körét láthatták a nézők, amely 2023. augusztus 14-én kezdődött nyolc fordulónyi meghallgatás után. Az AGT történetében először a zsűritagok élő show aranygombot kaptak, amely lehetőséget ad arra, hogy egy szerencsés fellépő közvetlenül a döntőbe kerüljön.

Mielőtt Heidi a kamerák elé lépett volna sokat mutató ruhájában, közösségi oldalán mutatta meg a készülődés pillanatait. Rögzítette, ahogy a fodrásza a végső simításokat végezte göndör szőke haján, miközben türelmesen ült a székében.

Néhány nappal ezelőtt még félmeztelenül élvezte a napsütést 

Heidi Klum félmeztelenül élvezte a napsütést auguszt festői St. Barts szigetén, ahol férjével, Tom Kaulitz-cal ünnepelték ötödik házassági évfordulójukat. A modell, aki nem hagyott sokat a képzeletre, csupán egy barna színű bikinialsót viselt. A St. Barts-i utazás előtt Heidi és Tom két hónappal korábban már élveztek egy romantikus nyaralást Szardínia szigetén, Olaszországban. A modell ott is elhagyta bikinifelsőjét a tökéletes barnulás érdekében, miközben Tom mellette pihent. A Karib-térségben is nagyon jól érzik magukat, Heidi mindössze egy barna bikinialsót viselt a tengerparton, ahol büszkén mutatta meg dús kebleit, még az sem érdekelte, hogy fotózzák. A róla készült képek megtekintéséhez kattints ide. 


 


 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.