Ekkor léphet újra a nyilvánosság elé Katalin hercegné

Katalin hercegné és Vilmos herceg
Getty Images - WPA Pool
királyi család katalin hercegné nyilvánosság
A rákdiagnózisa óta csak kivételes alkalmakkor jelent meg a nyilvánosság előtt a hercegné, hamarosan azonban újra láthatjuk. Katalin hercegné a hírek szerint nemsokára visszatérhet néhány feladatához.

Katalin hercegné a rákdiagnózia óta csak ritkán jelent meg a nyilvánosság előtt, hiszen a gyógyulásra és a családjára összpontosít. Egyes források szerint azonban hamarosan újra láthatjuk a hercegnét.

Katalin hercegné
Katalin hercegné hamarosan visszatérhet a nyilvánosság elé
Forrás: Getty Images/Karwai Tang

Ekkor jelenik meg újra a nyilvánosság előtt Katalin hercegné

Katalin hercegné mögött nehéz időszak van, komoly egészségügyi kihívásokkal nézett szembe, miután rákot diagnosztizáltak nála. A hercegné a megelőző kemoterápiás kezelése idejére ideiglenesen visszavonult a nyilvános szereplésektől, de a hírek szerint egészsége javul, és fokozatosan tervezi visszatérését a királyi feladataihoz. Ezek közül az egyik fontos megjelenése a Remembrance Sunday nevű eseményen lesz, amely során a brit katonaáldozatokra emlékeznek. Ha a hercegné egészsége engedi, akkor ott lesz a királyi család többi tagjával november 10-én a londoni Cenotaph-nál, hogy lerója tiszteletét és megmutassa, még nehézségek közepette is elkötelezett.

A londoni kenotáfium egy emlékmű, ami a Nemzetközösség első világháborús hősi halottjai előtt tiszteleg. Az üres kőkoporsó az Egyesült Királyság fő nemzeti háborús emlékhelye. Az ilyen emlékműveket olyan személy, vagy személyek tiszteletére emelik, akiknek földi maradványaik máshol, vagy ismeretlen helyen vannak.

Ezen kívül a hírek szerint Katalin hercegné szervezi majd a Together At Christmas elnevezésű karácsonyi koncertet, amit a Westminster Apátságban tartanak, és amit a brit televízió közvetít. Ez a karácsonyi időszak egyik legjobban várt eseménye az Egyesült Királyságban.

Ugyan hivatalos időpontot nem tűztek ki Katalin visszatérésére, a források szerint a hercegné otthonról már dolgozik, és rendszeresebben tart találkozókat is. A 42 éves Katalin a diagnózisa óta két hivatalos nyilvános szereplésen vett részt, júniusban a Trooping the Colour elnevezésű rendezvényen, júliusban pedig a wimbledoni férfi trófea átadásán. A Trooping előtt írt üzenetében elárulta, hogy jól halad a kezelése, de „még nincs túl a nehezén", és „vannak jó és rossz napjai".

Katalin hercegné családja: 7 tény, amit biztosan nem tudtál Middletonékról

A híresen diszkrét Middletonékról a több mint 20 brit királyi családban töltött év alatt is csak nagyon lassan derültek ki információk. Vilmos herceg és Katalin hercegné első randija óta számos királyi eseményen láthattuk őket megjelenni, a szerepük a hercegné életében továbbra is fontos. Íme 7 tény, amit biztosan nem tudtál róluk.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.