Ashton Kutcher és Mila Kunis P. Diddy miatt szakítottak? Egy bennfentes reagált a pletykákra

WeWork Presents Second Annual Creator Global Finals At Microsoft Theater
Getty Images for WeWork/WeWork Presents Second Annual Creator Global Finals At Microsoft Theater - Stefanie Keenan
pletyka Ashton Kutcher P. Diddy Mila Kunis
Az interneten terjedő hírek szerint P. Diddy letartóztatása és az őt érintő újabb vizsgálatok feszültséget okoztak a sztárpár házasságában. Egy bennfentes azonban reagált a pletykákra: Ashton Kutcher és Mila Kunis házassága nincs válságban.

„Ez teljesen nevetséges és hamis” – jelentette ki a forrás, reagálva a pletykákra, miszerint a pár szakítana Ashton Kutcher és P. Diddy régi barátsága miatt.

Ashton Kutcher, Mila Kunis, P. Diddy
P. Diddy miatt került válságba Ashton Kutcher házassága?
Forrás: WireImage

P. Diddy miatt került válságba Ashton Kutcher házassága?

A héten régi fotók jelentek meg Kutcher és P. Diddy közös bulizásáról, melyeket ismét megosztottak a közösségi médiában. A rappert szeptember 16-án tartóztatták le, szexkereskedelem, zsarolás, valamint prostitúcióra való kényszerítés miatt vádolják. Az 54 éves férfi ártatlannak vallotta magát, de kétszer is megtagadták tőle az óvadékot.

Egy másik forrás így nyilatkozott: 

Ashtonnak semmi köze ehhez az ügyhöz. Nem szabadna, hogy ebben a kontextusban szóba kerüljön Diddy kapcsán. Ashton csak néhány üzleti eseményen találkozott vele, mindezek pedig dokumentálva lettek.

Ashton Kutcher és Mila Kunis a That '70s Show című sorozat forgatásán találkoztak, amely 1998-tól 2006-ig futott a Fox csatornán. 2012 elején kezdtek el randevúzni, miután Kutcher elvált Demi Moore-tól, míg Kunis hosszú kapcsolatát zárta le Macaulay Culkinnal.

A sztárpár 2015 júliusában kötötte össze az életét, és azóta két gyermekük született: lányuk Wyatt és fiuk Dimitri. Kutcher idén februárban, a Your Place or Mine című filmjének premierjén beszélt a szülőségről. „Számomra az apaság a legfontosabb szerep, amit valaha is játszani fogok” – mondta akkor az ismert színész. „Ez életem legfontosabb szerepe.”

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.