Ékszerek, amelyek minden nyári szetthez jól mutatnak - termékekkel, árakkal

Back,View,Of,Boho,Styled,And,Tanned,Girl,Wearing,Ethnic
Shutterstock/Copyright (c) 2020 Alena Ozerova/Shutterstock. - Alena Ozerova
kánikula kiegészítők outfit ruhák
A nyár a könnyed, szellős ruhák, a napsütés és a szabadtéri programok időszaka. Ilyenkor különösen fontos, hogy a megjelenésünk friss és vidám legyen, amit tökéletesen kiegészíthetünk néhány jól megválasztott ékszerrel. De milyen ékszerek illenek jól a nyári outfitünkhöz? Íme pár termék.

Az ékszerek az önkifejezés legszebb eszközei, lehetőséget adnak arra, hogy kreatívan mutassuk meg stílusunkat. Nyáron végre szabadon öltözködhetünk, még a merészebb ruhadarabok is megengedettek a hőségre való tekintettel. De vajon melyek azok az ékszerek, amelyek mindenhez passzolnak? Most összegyűjtöttük őket.

ékszerek
Az ékszerek az önkifejezés legszebb eszközei
Forrás: Shutterstock

A kagyló nyakláncok népszerű nyári ékszerek

Ezek az egyszerű, de mégis feltűnő darabok tökéletesen passzolnak a tengerparti hangulathoz és a könnyed nyári ruhákhoz.

Kagyló nyaklánc, laava.hu, 3490 Ft
Kagyló nyaklánc, laava.hu, 3490 Ft

 

Többrétegű karkötők

A többrétegű karkötők divatosak és könnyen variálhatók, így többféle stílust is képviselhetünk velük. Különösen jól mutatnak egy egyszerű fehér nyári ruhával vagy akár egy bohém stílusú szettel.

Preciosa Türkizkék Kristály – Jáde – Bőr Női Karkötő Szett, kygodesignshop.com, 19990 Ft
Preciosa Türkizkék Kristály – Jáde – Bőr Női Karkötő Szett, kygodesignshop.com, 19990 Ft

 

Napsárga fülbevalók

A nyár a vibráló színek időszaka, és egy feltűnő napsárga fülbevaló garantáltan feldobja az öltözetünket. Különösen jól illik egy napsütéssel teli naphoz és a színes, virágmintás ruhákhoz.

Gyöngyös bokaláncok

A bokaláncok visszatértek a divatba, és a gyöngyös verziók különösen elegánsak és nyáriasak. Remekül mutatnak egy rövidnadrág vagy egy szoknya mellett.

Halszálkalánc bokalánc, H&M,
2 995 Ft
Halszálkalánc bokalánc, H&M, 2 995 Ft

Nagy karika fülbevalók

A nagy karika fülbevalók sosem mennek ki a divatból. Ezek a darabok elegánsak és modern megjelenést kölcsönöznek, különösen egy egyszerű nyári top vagy egy elegáns maxiruha mellett.

Színes gyűrűk

A színes kővel díszített gyűrűk egy kis extra csillogást adnak a megjelenésünknek. Ezek az ékszerek különösen jól mutatnak a napbarnított bőrön és feldobják a legegyszerűbb nyári szettet is.

 

GYŰRŰK KÉTDARABOS CSOMAGBAN, ZARA, 6.995 FT
GYŰRŰK KÉTDARABOS CSOMAGBAN, ZARA, 6.995 FT

Minimalista fém nyakláncok

A minimalista fém nyakláncok tökéletesek azok számára, akik a letisztult és elegáns megjelenést kedvelik. Ezek az ékszerek szinte mindenhez illenek, legyen szó egy irodai outfitről vagy egy esti koktélruháról.

Az ékszerek fontos szerepet játszanak abban, hogy megjelenésünk teljes legyen. A megfelelő kiegészítők kiválasztása nem csak a stílusunkat emeli ki, hanem önbizalmat is ad.  

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.