Trükk az övvel: azonnal karcsúbbnak és magasabbnak tűnsz tőle - VIDEÓ

trükk öv videó ruha
Elég egy ügyesen használt kiegészítő ahhoz, hogy karcsúbbnak és magasabbnak tűnjünk. Ez a trükk az övvel ebben segít.

Egy csapásra karcsúbbnak tűnhetünk, ha a megfelelő kiegészítőt a megfelelő módon alkalmazzuk. Ez az egyszerű trükk az övvel mindenkinek beválik.

Trükk az övvel: nem itt kell megkötni, ha karcsúbbnak akarunk tűnni, nő, öv, trükk
Trükk az övvel: nem itt kell megkötni, ha karcsúbbnak akarunk tűnni
Forrás: Shutterstock/Creative Lab

Trükk az övvel: így alkalmazd

Azt mindenki tudja, hogy az öv nemcsak arra jó, hogy megtartsa a derekunkon a nadrágot, a megfelelő módon alkalmazva ez a kiegészítő lehet a legjobb barátunk. Egy egyszerű trükk segít abban, hogy karcsúbbnak és magasabbnak tűnjünk, de még a lábaink is hosszabbnak tűnnek majd. Egy TikToker sokakat lenyűgözött, miután megosztott egy "kevéssé ismert" trükköt, amellyel azonnal "vékonyabb derekat" lehet varázsolni. Andrea, akit Andreasfashiongalaxy néven ismernek az online rajongói, egy videóban osztotta meg az egyszerű hacket. A "bűvésztrükkje" segíthet kreatívan elrejteni a súlyfelesleget is. 

Andrea egy hosszú ujjú rózsaszín ruhát viselve magyarázza: "Ez az egyik kedvenc ruhám. Mit csináljunk, ha hízunk egy kicsit? Egyszerű" - kezdte a módszere bemutatását a vlogger. "Átalakítjuk a derekunkat empire derékká."

Mi az az empire derék?

Az "empire derék" kifejezést a divatiparban a derékvonal megemelésére használják. Eredetileg Bonaparte Napóleon korában, az 1800-as években vált divatossá. A mell alatt elvágott ruhák megváltoztatják a testarányokat, nyújtják az alakot és hosszabbnak mutatják az alsótestet, miközben jótékonyan elfedik a kerekebb combokat és hasat, valamint a kisebb mellekből is dúsabbat varázsolnak.

Jellemzően az A-vonalú ruhákat lehet könnyedén átalakítani egy övvel, csak annyit kell tennünk, hogy magasabban viseljük a megszokottnál: éppen a mell alatt kell befűzni, és már készen is vagyunk. A változás meglehetősen látványos, nem csoda, hogy az ezt bemutató videót már több mint 5 millióan megtekintették. Ha pedig még egy kalappal is kiegészítjük az öltözékünket, senki nem tudja majd levenni a szemét rólunk.

Nézd meg, hogyan is működik ez a trükk:

Ha a strandon szeretnéd elrejteni a súlyfelesleged

Nem tudod mit viselj a strandon, hogy jól érezd magad a bőrödben és magabiztosságot sugározz? Összegyűjtöttük, melyek azok a trendi ruhadarabok, amikkel a strandon eltakarhatjuk a mutogatni nem kívánt testrészeinket. Súlyfelesleg és fürdőruha? Egyik nem zárja ki a másikat! Ne mondjunk le a strandolás, fürdőzés öröméről, inkább vessük be ezeket az okos módszereket, és hűsöljünk magabiztosan!
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.