Victoria Beckham és David Beckham ikonikus esküvői szettbe bújt - Így festenek most talpig lilában

házassági évforduló David Beckham Victoria Beckham
25 éve házasok, és bár voltak problémáik, ma is szeretik egymást. Victoria Beckham és David Beckham az Instagramon is ünnepel.

1999-ben hatalmas ceremónián házasodott össze David Beckham és Victoria Beckham. A 49 éves exfocista, aki akkor a Manchester United játékosa volt, először egy Spice Girls videóklipben látta meg Victoriát. Már akkor mondta csapattársának, Gary Neville-nek, hogy ez a nő bizony kell neki. 

Victoria Beckham, David Beckham
Victoria Beckham és David Beckham ma is odavannak egymásért
Forrás: Northfoto

David Beckham és Victoria Beckham az ikonikus esküvői szettben pózol

David Beckham és Victoria Beckham most, a 25 éves évfordulójuk alkalmából újra az ikonikus lila szettjükbe bújtak és meg is mutatták az Instagramon. Természetesen az 1999-es esküvőn többször is átöltöztek, láthattuk Victoriát a meglepő szetten túl például elegáns, ujjatlan Vera Wang-ruhában is. Azt azonban leszögezhetjük, a merész színválasztás ma is jól áll nekik. 

Friss posztjukat a kommentelők sem hagyták szó nélkül, nem győzték dicsérni az ikonikus outfitet, amit most - ha nem emlékeznél rá - te is megnézhetsz. 

 

Már akkor egymásba szerettek, amikor még nem is találkoztak

Bár nem tagadják, voltak nehézségek a házasságukban, mindig is szerették egymást és ez így van ma is.  "Mindig is mondtam, hogy ha egyszer találkozom Victoriával, mi már elválaszthatatlanok leszünk (...) Nekem ő a tökéletes" - nyilatkozta David. "Már jóval azelőtt vonzódtam Davidhez, hogy találkoztunk volna. Emlékszem, amikor egy futballmagazinnak adtam interjút, és különböző focisták fotóit mutatták nekem. Fogalmam sem volt, ki ő, de gyönyörűnek találtam" - emlékezett vissza Victoria

Lerántották a leplet kapcsolatukról

Tom Bower író a The House of Beckham című könyvében arról ír hogy 2016 körül David és Victoria Beckham olyannyira elhidegültek egymástól, hogy szinte teljesen külön életet éltek és alig beszéltek, de a korábbi Rebecca Loos-ügy is nagyon nehéz helyzetbe hozta a házasságukat. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.