A párizsi olimpia sztárja teljesen átlátszó ruhában vonult a londoni divathéten

meztelen átlátszó ruha
Merész öltözéket választott magának az olimpikon. Imani-Lara Lansiquot teljesen átlátszó ruhában vonult a londoni divathéten.

Imani-Lara Lansiquot, a párizsi olimpia egyik angliai sztárja nem sokat bízott a képzeletre. A londoni divathéten teljesen átlátszó ruhában jelent meg.

Imani-Lara Lansiquot, átlátszó ruhában
Imani-Lara Lansiquot átlátszó ruhában mutatkozott a londoni divathéten
Forrás: AFP

Teljesen átlátszó ruhában tündökölt a sportoló

A sztárok már a Párizsi Divathéten tolonganak, de a londoni sem telt el eseménytelenül. Az angol sportoló, Imani-Lara Lansiquot sokat tett azért, hogy emlékezetes maradjon ez a divatesemény. Imani-Lara, a 26 éves versenyző ezüstérmet nyert a 4x100 méteres váltóban a párizsi olimpián, de most nem ezért került a figyelem középpontjába, hanem az öltözködése miatt. A fiatal lány ugyanis kifogástalan idomait teljesen áttetsző ruhában mutatta meg, amelyet Han Chong tervezett. „Álmaim ruhája" - írta Instagramon a közzétett képeihez a sportoló.

 

Eva Longoria köldökig kivágott ruhában vonult a kifutón: vadító volt a Párizsi Divathéten

A színésznő a Párizsi Divathét első napján vonult a kifutón, és bizonyára lesznek még emlékezetes megjelenések, Eva Longoria magasra tette a lécet. A 49 éves sztár egy köldökig kivágott, fehér ruhában mutatta meg idomait, amely ráadásul combközépig fel is volt vágva. Így nemcsak a dekoltázsát, de a lábait is megcsodálhatták az emberek.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.