Cindy Crawford ikonikus pillanata előtt tiszteleg lánya Kaia: a modell 30 évvel ezelőtti Oscar-ruhájának mását viselte

The 2024 Met Gala Celebrating "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" - Arrivals, kaia Gerber
Getty Images - Dia Dipasupil
anya-lánya Kaia Gerber Cindy Crawford
A szupermodell nagyon büszke lányára, Kaia pedig imádja az édesanyját. A 23 éves modell-színésznő épp úgy fest, mint Cindy Crawford három évtizeddel ezelőtt.

Kaia Gerber egyre jobban hasonlít híres édesanyjára, Cindy Crawfordra. Úgy tűnik nem csak szépségét, de kiváló stílusérzékét is tőle örökölte.

Cindy Crawford legendás ruhája  második életet kapott Kaián
Cindy Crawford legendás ruhája második életet kapott Kaián
Forrás: Getty Images

Kaia Gerber a 30 évvel ezelőtti Cindy Crawfordnak öltözött

A Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, a Shell - amelyben Kate Hudson és Elizabeth Moss a partnerei - premierjén a 23 éves Kaia Gerber fehér, Hervé Leger-ruhában jelent meg. A szett önmagában is tökéletes, ám pluszt adott neki az a tény, hogy Kaia ruhájának tervezője tulajdonképpen újraalkotta Cindy Crawford 1993-as öltözékét, amit az Oscar-díjátadón viselt. Kaia a ruhához fehér tűsarkút és gyémánnal kirakott ékszereket viselt, amelyek az édesanyjáé. Kaia ezzel a megszólalásig hasonlított a 30 évvel ezelőtti Cindyre, de ez is volt a cél... Csupán a frizurájuk nem egyforma.

Kaia stylistja elmesélte a ruha történetét

Molly Dickson, Kaia stylistja a Vogue-nak mondta el, hogy több ruha közül választották ki a fentit. Kaiának több ötlete is volt, ám végül úgy gondolták, ez lesz a legszebb tisztelgés Cindy Crawford előtt. Hozzátette, a két ruha között vannak apró eltérések.

Cindy Crawford And Richard Gere During 65th Annual Academy Awards
Cindy Crawford 1993-ban viselte ezt a ruhát partnere, Richard Gere mellett
Forrás: Getty Images

Crawford büszke gyönyörű és tehetséges lányára 

Crawford a filmszemle után Instagram-sztoriban is megmutatta Kaiát, ahogy az ő ruháját viseli. "Annyira büszke vagyok rád, Kaia Gerber" – írta a lánya vörös szőnyegen pózoló képéhez. "Szeretem ezt a ruhát és köszönöm Herve Legernek, aki második életet adott neki" - tette hozzá. Nem ez az első alkalom, hogy Kaia - aki 2017-ben debütált modellként a a Fashion Weeken, és még abban az évben el is nyerte az év modellje díjat -  és Crawford összeöltöznek. Júliusban a párizsi Omega Ház nyitóestjén pózoltak fekete ruhákban és piros kiegészítőkkel.

OMEGA House Paris 2024 - Opening Night, Cindy Crawford, Kaia Gerber
Cindy Crawford és Kaia Gerber a párizsi Omega Ház nyitóestjén összeöltöztek
Forrás: Getty Images


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.