Ez az a szín, amiért idén ősszel a stílusos nők megőrülnek - Mutatjuk, hogyan viseld!

Fashionable,Elegant,Confident,Redhead,Woman,With,Marsala,Color,Lips,,Eyes
Shutterstock - Victoria Fox
őszi divat burgundi szín
Már tavasszal sejteni lehetett, hogy ez lesz az új befutó, de ősszel szinte berobbant az évszak trendszíne. A burgundi tipikus őszi szín, ami nem véletlenül bukkan fel időről-időre a kifutókon. Ha ránk hallgatsz, igazán változatosan viselheted idén ezt az elegáns árnyalatot.

Burgundi vörös, vagy bordó, bárhogy is nevezed, ez a szín maga a vágy és a nőiesség megtestesítője. A burgundi szín egy mély, gazdag árnyalat, amely a vörös és a barna kombinációjából származik. Nevét a franciaországi Bourgogne borvidékről kapta. Kellemes melegséget sugároz, természetközeli árnyalataival tökéletesen illik az évszak hangulatához.

Burgundi vörös
Burgundi vörös - a szín, ami idén ősszel levesz a lábadról
Forrás: Shutterstock

Könnyen beépíthető szinte bármilyen ruhatárba vagy színpalettába. Akár tetőtől talpig is mélyvörösbe öltözhetünk, de ha ennyire nem vagyunk bátrak, válasszunk csak egy kisebb kiegészítőt vagy beauty terméket ebből a színből.

Burgundi, a legizgalmasabb trendszín

Ez a mélyvörös árnyalat eleganciát és kifinomultságot sugall, tökéletes választás bármilyen alkalomra. Igaz, tudományosan nem bizonyított, hogy egy bizonyos színnek milyen hatása van a lelkiállapotunkra, és hogyan befolyásolja az általunk viselt szín a környezetünket. De egy egyszerű megfigyelés mégis azt mutatja, hogy egy csupa bordóba öltözött nagyobb eséllyel vonja magára a figyelmet, mint az, aki tompa, monokróm színeket visel. A mi személyes nagy kedvencünk ez a bordó F&F felső, amely aszimmetrikus fazonjának köszönhetően játékosságot kölcsönöz minden összeállításnak, ráadásul számtalan módon viselhető. 

Ár: 6.990 Ft
Forrás: F&F

Burgundi, a tökéletes alkalmi viselet

A divatszakértők szerint ez a szín a stílus, az erő és az ambíció szimbóluma. Ha például állásinterjúra vagy megbeszélésre mész, öltözéked legyen visszafogott, de elegáns. Az élére vasalt burgundi nadrág egy zöld, végig gombolós blúzzal tökéletes választás. De egy bordó, A-vonalú szatén szoknya, barna esetleg egy kék kötött felsővel vagy kardigánnal, hozzá egy szép nyaklánccal is remek összeállításnak bizonyul, ráadásul a személyiséged is megmutatkozhat benne. Ehhez itt van például ez az F&F szoknya, amely pulóverrel hétköznapi, blúzzal ünnepélyes alkalomra is felvehető.

Ár: 7.690 Ft
Forrás: F&F

Burgundi, a kényelem megtestesítője

Amellett, hogy egy bizonyos szín hogyan befolyásolhatja a közérzetünket, arra is alkalmas, hogy bizonyos mértékig elvonja a figyelmet az esetleges előnytelenebb, problémásabb testrészekről. És talán meg fogsz lepődni, de nem csak feketével lehet karcsúsítani, takargatni. A burgundi ruha vagy pulóver legalább olyan elegáns, viselése nőiességet és önbizalmat sugall viselőjének. Ha például körte alakú vagy, válaszd felülre az F&F bordó pulóverét, alulra meg valami sötétbarna nadrágot. De ez a darab bármivel tökéletesen kombinálható, amikor vágysz valami puha melegségre, hűvös, őszi reggeleken.

Ár: 11.490 Ft
Forrás: F&F

Burgundi, kényelem a ruha alatt

A fehérnemű látszólag részletkérdés, hiszen úgysem látszik, ráadásul csak egy kis része az öltözködésünknek. Egy rosszul megválasztott melltartó, vagy éppen bugyi azonban teljesen tönkre teheti a napunkat, ha nem biztosítja a megfelelő  kényelmet, és innentől kezdve mindegy, mit viselünk fölötte, egész nap csak feszengeni fogunk. Legyen szó lezser farmernadrágról, kötött ruháról vagy elegáns nadrágkosztümről, a sloggi varrás nélkül melltartója tökéletes választás, amely egyesíti magában a csábítást és a kényelmet. Mivel varrásmentes, így semmi nem zavarja a ruha megjelenését.

Ár: 14.900 Ft
Forrás: Sloggi

 

Burgundi, a szezon legjobb választása

A szezon legütősebb trendszíne sminktéren is a burgundi, amely a klasszikus eleganciát idézi, emellett erőt és ambiciózusságot sugároz viselőjének. Mély tónusa miatt nagyon jól működik a fekete helyett, ugyanakkor sokkal izgalmasabb hatást tud elérni egy burgundi smink. A burgundi önmagában is nagyon hangsúlyos, igazi dívás megjelenést kölcsönöz, de színben harmonizáló rokon árnyalataival is remekül kombinálható: a mályva, a rózsaszín és a málna piros színekkel. Ha igazán trendi szeretnél lenni idén ősszel, válaszd körmeidre az extra hosszan tartó hatású Miss Sporty Perfect to Last körömlakkot, amely akár 10 napon át képese élénk színt biztosítani a körmeidnek, lepattogás vagy kopás nélkül. A professzionális ecsetnek köszönhetően precízen felvihető és tökéletes fedést biztosít.

Ár: 699 Ft
Forrás: Miss Sporty

Ajkaid is megérdemlik a kényeztetést

Az ajkaidat se hagyd ki a jóból! Merész színek egy mozdulattal, azonnali hidratálás, hosszan tartó, szatén finish. Ez az új Rimmel Lasting Finish Satin ajakrúzs. Megújult ápoló, tiszta, vegán formulával az ikonikus csomagolásban. Természetes eredetű aloe vera, maracuja olaj, uborka és kamilla gondoskodik az ápolt, hidratált, puha ajkakról és az egésznapos kényelmes viseletről. Ultra krémes, könnyed textúrája szépen terül az ajkakon, anélkül, hogy elkenődne vagy csomósodna.

Ár: 2.999 Ft
Forrás: Rimmel London

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.