Így viseld az évszak legnőiesebb színét – Termékekkel, árakkal

Fashionable,Happy,Smiling,Woman,Wearing,Trendy,Beige,Hat,,Rhinestones,Earrings,
Shutterstock - Victoria Fox
őszi divat barna
A gesztenye illatú ősz a lehulló falevelek, a meleg színek és sikkes darabok évszaka. A legtöbben ilyenkor az időjáráshoz igazodva hajlamosak vagyunk tetőtől-talpig komor, sötét árnyalatokba bújni, pedig a csokibarna szín a feketénél is ezerszer divatosabb. Mutatjuk, hogyan viseld!

A csokibarna szín idén ősszel  nemcsak a fák leveleiben köszön vissza a következő hetekben, hanem a divatban is. A szezon legkedveltebb ruhái javarészt színtelenek, szürkék, a kiegészítők pedig végtelenül egyhangúak. Az ilyenkor uralkodó drámai tónusok és fazonok kétségtelenül nyomasztó érzéseket válthatnak ki, és negatívan befolyásolhatják a hangulatunkat. Természetesen a fekete örök klasszikus, ami sosem megy ki a divatból, de valljuk be, nincs is elegánsabb egy csokibarna kabátnál, kötött ruhánál, pulóvernél, mely finom megjelenése miatt szinte megköveteli, hogy megmutassuk a nagyvilágnak. A csokibarna körmökről és a füstös barna sminkről már nem is beszélve.

Csokibarna trend
Csokibarna trend: Idén mindent ez a szín ural
Forrás: Shutterstock

Csokibarna trend - hódítanak a meleg árnyalatok!

  • Kabát, a legjobb befektetés

Bármilyen meglepő, de a kabát éppúgy stíluseleme a megjelenésednek, mint a többi ruha, amit alatta viselsz. A hidegebb hónapokban ez az, amit először észre vesznek rajtad. Válassz olyan hosszúságú darabot, ami a testalkatodhoz a legjobban illik. Az idei szezonban a karcsúsított fazon mellett nagy teret hódítanak az oversize darabok, melyek kényelmesek, praktikusak és minden alakhoz jól illenek. Egy szép csokibarna kabát, mint ez a Mohito műszőrme darab, csodásan illik a bézshez, a pávakékhez vagy a mély petrol színekhez.

Ár: 25.995 Ft
Forrás: mohito.com
  • Blúz, az örök stíluselem

A divat nagy előnye, hogy gyakran megismétli önmagát. így az újra felbukkanó divatirányzatok közül könnyedén találhatsz legalább egy, a szívedhez közel álló darabot, amely bárhol és bármikor előrántható a gardróbod mélyéről, és még a leghétköznapibb összeállítást is nőiessé varázsolja. Ilyen a csokibarna blúz, ami rakott szoknyával vagy könnyed, klasszikus kék szivarnadrággal sokkal üzletiesebb megjelenést kölcsönöz. Pulóver alatt viselve megváltoztatja a teljes összképet. A mi személyes kedvencünk ez a fodros H&M blúz, ami remekül mutat az idén ősszel oly divatos rövidnadrággal.

Ár: 9.295 Ft
Forrás: H&M 
  • Kötött ruha, a megoldás mindenre

Van valami a puha, ölelni való kötött csokibarna ruhákban, amitől valahogy minden végtelenül elegáns, tiszta és kifinomulttá válik. A bordázott anyagú, garbós megoldások épp olyan népszerűek az idei szezonban, mint a térd alá érő, midi fazonok és monokróm tónusok. Ebben a kellemes őszi időben még bátran variálhatod színes bőrdzsekivel vagy műszőrme mellénnyel. Azt se felejtsd, hogy egy széles övvel mindig könnyedén kiemelheted tested legkarcsúbb vonalait. Ha csokibarna kötött ruhában gondolkodsz, érdemes szétnézni a bonprix oldalán is.

Ár: 15.499 Ft
Forrás: bonprix.hu
  • Blézer, az elegáns munkaruha

A jó fazonú blézer sosem megy ki a divatból, kiállja az idő múlását, számtalan módon variálható, kortól, nemtől függetlenül tökéletesen illik minden alkatra, még a leghétköznapibb összeállítást is egyedivé és stílusossá varázsolja. Míg a sötétkék, csokibarna verziók a maszkulin hatást erősítik, addig a letisztult fehér, halványkék az elegancia tökéletes megtestesítője. Farmerrel-sportcipővel ugyanolyan jól mutatnak, mint bokacsizmával és tűsarkúval. Mit szólsz ehhez a kétsoros blézerhez a Reserved kínálatából?

Ár: 19.995 Ft
Forrás:  Reserved 
  • Pulóver, a hideg napok megmentője

A megfelelő kötött darabok öltözködésed nélkülözhetetlen alapdarabjai, melyek egyszerre mutatósak, praktikusak és divatosak, ugyanakkor könnyen kombinálhatóak, ráadásul nem mutatnak súlyosabbnak, mint amilyenek vagyunk. A nagy méretű kötött, csokibarna kardigán remekül illik szűk fazonú ruhához, ceruzaszoknyához, az egyenes, hosszított fazon jól mutat szűk farmerrel, műbőr nadrággal. A klasszikus kardigán pedig különösebb erőfeszítés nélkül képes még a legegyszerűbb öltözéket is elragadóvá varázsolni. Az egyik személyes kedvencünk ez a gyönyörű  Zara darab. 

Ár: 16.995 Ft
Forrás: Zara
  • Csokibarna manikűr, az ősz kedvence

A csokibarna szín egyáltalán nem „nagymamás”. Úgy, ahogyan egy pár barna csizma vagy egy pihe-puha kötött pulóver örömet okozhat, amikor előkerül a hűvös, őszi reggeleken, úgy a csokibarna körömárnyalat is egészen hívogatónak tűnhet ilyenkor. Nem véletlenül tartják az elegancia és kifinomultság árnyalatának is. Viszont ha eddig még nem próbáltad a csokibarna körmöket, a közelgő ünnepi szezon tökéletes alkalom lehet rá. Ha egy szépen fedő, gyorsan száradó körömlakkra vágysz, válaszd a Rimmel 60 Seconds Super Shine termékét.

Ár: 1.120 Ft
Forrás: Forrás: Notino

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.