Kötött sál: 5 sikkes mód, ahogyan az ősz kedvenc kiegészítőjét viselheted

A,Beautiful,Woman,In,A,Red,Scarf,And,Hat,Walks
Shutterstock/Copyright (c) 2017 Anatoliy Cherkas/Shutterstock. No use without permission. - Anatoliy Cherkas
őszi divat sál kötött ruha
Az őszi reggelek beköszöntével szép lassan előkerülnek a szekrények mélyéről a szezon kedvencei, az évszak sikkes kiegészítői. A kötött sál amellett, hogy melegen tart, rendkívül divatos. Mutatunk néhány ötletet, amivel remekül feldobhatod még a leghétköznapibb összeállítást is.

A kötött sál sosem megy ki a divatból. Legyen szó bármilyen alkalomról, egy jól megválasztott darab tökéletesen kiegészíti a ruházatot és feldobja a hétköznapi szetteket. Nem mellesleg, ha sál nélkül indulsz el otthonról, garantál a megfázás. Ezért nem csak az aktuális trendek, de az egészséged megőrzése érdekében is fontos, hogy mindig tekerj a nyakad köré egy szép puha, kötött sálat, ha kilépsz az utcára. A nagyobb, szinte pokróc méretű sálakat a munkahelyeden, szórakozóhelyeken, éttermekben a hátadra is terítheted, ha nem megfelelő a benti hőmérséklet számodra. De most lássuk, hogyan is viselheted ezt a különleges kiegészítőt a mindennapokban!

Kötött sál őszre
A kötött sál képes teljesen átalakítani az öltözetedet
Forrás: Shutterstock

Kötött sál őszre: Így viseld őket anélkül, hogy túlzásba ess!

  • Visszafogott, mégis sikkes és nőies

Sötét vagy bézs szövetkabáthoz remek választás egy színes vagy mintás sál, ami egy farmeros összeállítást is csodásan feldob. Engedd, hogy a két vége lelógjon, így ugyanis nyújtja majd a felsőtestet, és nem rejt el teljesen. Kiegészítők terén ne ess túlzásba, a fülbevaló, nyaklánc kiválasztásakor alapszabály, hogy a kevesebb néha több.

  • Élénk és feltűnő, az ősz nagy kedvence

A piros sál minden öltözéket nőiessé tesz, főleg akkor, ha hasonló táskával vagy kesztyűvel kombinálod. Ha feketével párosítod ezt az élénk színt, akkor tuti nem lőhetsz mellé vele, de mi azért arra biztatnánk téged, hogy légy merész, és bátran párosítsd kedvenc piros darabjaidat egy-egy élénkebb színnel: rózsaszínnel, pinkkel, sárgával, kékkel, vagy smaragdzölddel.

Happy,Girl,With,Blonde,Curls,And,A,Beautiful,Smile,In
Egy piros sál kiemeli szépségedet az őszi szürkeségben
Forrás: Shutterstock
  • Minél nagyobb, annál divatosabb

Különösen sikkes hatást érhetsz el, ha egy óriási kötött sálat dobsz indulás előtt a hátadra, és hanyag eleganciával a válladon teríted át, és a nyakadnál kötöd meg. A kétoldalas maxi sál kényelmesen betakar és egész nap melegen tart. Egy kis játékosságot érhetsz el vele, ha a sál végeit rojtok díszítik.

Kockás, a nagy visszatérő

Az elegáns és nőies megjelenés a részletekben rejlik. Egy kockás sállal pedig fixen nem lősz mellé. Ez a minta soha nem megy ki a divatból és még stílusossá is teszi viselőjét. Ha nincs túl hűvös, csak hagyd simán lógva, hogy hosszabbnak mutassa a felsőtestedet. Ügyelj, hogy színben harmonizáljon a szetteddel.

  • Feltűnő, mégis őrjítően csábító

Ha idén ősszel igazán fel szeretnéd dobni az öltözékedet, akkor sapka helyett válassz inkább sálat vagy kendőt. Nem csak a zord hidegben, szeles időben lehet jó, hanem különleges kiegészítő is, ami tuti nem jön szembe veled az utcán. Ráadásul ma már annyiféle tekerési, kötési mód van, biztosak vagyunk benne, hogy megtalálod a számodra legmegfelelőbbet.

Stylish,Woman,Sitting,On,Car,On,Blurred,Foreground,Outdoors
A fejed köré tekert sál az időtálló elegancia jelképe
Forrás: Shutterstock

Nem mindegy azonban, hogy csavarod a nyakadra, vagy hogy kötöd meg ezt a pihe-puha, sikkes kiegészítőt, ugyanis egy-egy apró változtatással is más és más hatást érhetsz el. Ha egy kis változatosságra vágysz, és szeretnél pár extra dicséretet begyűjteni, akkor érdemes megnézned az alábbi videót, mert nagyon egyszerű, mégis divatos ötleteket találhatsz benne.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.