5 kalap, amivel feldobhatod az őszi szettjeid

Autumn,Color,Style,Outfit,,Portrait,Of,Beautiful,Smiling,Young,Woman
Shutterstock - Rohappy
őszi divat sapka kalap
Az őszi szezon kedvenc kiegészítője a kalap. Idén különleges formájú, színű és fazonú kalapokkal találkozhatsz. Mutatjuk a legdivatosabbakat!

Ha a divattervezők csak egy dolgot szeretnének rajtad viszontlátni az őszi szezonban, akkor a kalapot választják. A 2024-s őszi-téli szezonban különleges figyelmet szentelünk a kalapnak. Egyedi darabokat láthattunk a Chanel, a Moschino, a Prada és számos más márka kifutóján, amelyeket a high street üzletek gyorsan le is másoltak, újragondoltak és megalkották saját verzióikat, így nekünk is van miből válogatnunk. A kalap egy visszatérő, megújult és kötelező kiegészítő. Számtalan stílus-, forma-, szín- és anyagvariáció létezik, így te is könnyen megtalálod a személyiségedhez passzolót.
Ebben a cikkben összeszedtük a legmenőbbeket és néhány tippet is adunk, hogy hogyan viseld az adott fazont.

kalap
Az őszi szezon kedvenc kiegészítője a kalap
Forrás:  Look Studio/Shutterstock

Ezek az ősz kedvenc kalapjai

  • Cowboykalap

Az idei évben minden, ami westernfilmes, az trenddé vált, így természetesen a cowboykalap sem maradhatott ki a sorból. Beyoncé albumának és a countryzene térnyerésének köszönhetően, az észak-amerikai cowboy alapkiegészítője a divat világában is megihletett számos tervezőt. Ha bevállalós vagy, viseld a szintén nagyon divatos cowboycsizmával, farmerral és farmeringgel. Egy elegáns, szoknyás szetthez is tökéletes választás ez a bézs színű, letisztult darab.

Nemezelt gyapjú cowboykalap, ár: 9 995 Ft
Forrás: www2.hm.com
  • Szőrös kalap

A szőrös kalapokat a hidegebb napokra ajánljuk a vagány stílus kedvelőinek. A szőrös kalap először a ’90-es években volt nagy divat, ezután szezonálisan vissza-visszatért a kifutóra, és a 2020-as években lett igazán népszerű. Idén hódít az állatminta és a vödörfazon, így természetesen ez a leopárdmintás a kedvencünk. Egy fekete ruha, fekete csizma zöld kabáttal kombinálva és már kész is a szetted. Nagyon jól mutat a szezon színével, a burgundival is.

Állatmintás, műszőrme kalap, ár: 6 995 Ft
Forrás: bershka.com
  • Beret

A francia sapka játékos és kényelmes viselet, amelyet eredetileg a Pireneusok pásztorai viseltek. A beret, térhódításának köszönhetően, ma már egyet jelent a francia kultúrával. Ezért is lett annyira népszerű az Emily Párizsban sorozat megjelenése után. A sorozatban láthattad Camille-on a bőr verzióját egy kosztümmel kombinálva, Emily pedig fekete-fehér tyúklábmintásat viselt rózsaszín bomberdzsekivel és miniszoknyával párosítva. Ez a fekete, apró szegecsekkel díszített darab egyedi és könnyen kombinálható.

Beret, ár: 6 499 Ft
Forrás: bonprix.hu
  • Újságos sapka

A 20. század elején kezdett el népszerűsödni az újságot kihordó fiú sapkája ihlette fazon a munkásosztálybeli férfiak és fiúk körében. Azóta a divatvilág egyik kedvenc visszatérő és újragondolható kiegészítője lett. Fazonjának köszönhetően nem feszül teljesen a fejre és napellenzőként is funkcionál. Évről évre megújul akár anyagában, akár mintájában vagy színében. Ez a barna halszálkamintás darab könnyen viselhető farmerral, fehér inggel és egy barna blézerrel a klasszikus hatás kedvelőinek. Ha izgalmasabbra vágynál, akkor ajánljuk, hogy viseld piros pulóverrel, fekete nadrággal és csizmával.

Sapka, ár: 6 995 Ft
Forrás: shop.mango.com
  • Baseballsapka

A baseballsapka egy igazi örök klasszikus, ami sosem megy ki a divatból. Először 1860-ban viselték egy amatőr amerikai baseballklub játékosai, hogy sport közben se zavarja őket a napfény. A fazont a sportpályán kívül is megkedvelte a közönség, így egyre népszerűbb lett, manapság pedig már nincs olyan, akinek ne lenne legalább egy a gardróbjában. Ez a fekete bőr egy különleges darab, amit tudsz viselni egy könnyű farmer-póló szettel, egy virágmintás hosszú ruhával és tornacipővel is.

Bőrsapka, ár: 10 995 Ft
Forrás: zara.com

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.