Bármit, csak ezt ne: öltözz úgy, mint Kirsten Bell a sorozatban

Kristen Bell and actor Adam Brody arrive at Netflix’s "Nobody Wants This"
Frederic J. BROWN / AFP - AFP
sorozat inspiráció ősz
Odavagyunk Joanne és Noah szerelméért a Bármit, csak ezt ne című Netflix-sorozatban, és imádjuk Joanne stílusát, így megkerestük a szettjeit a high street üzletekben. Inspirálódj Kirsten Bell sorozatbéli öltözékeiből.

Megtörtént eseményeken alapszik a Netflix sikersorozatának, a Bármit, csak ezt ne című vígjátéknak a cselekménye, amelyben Joanne (Kirsten Bell) és Noah (Adam Brody) szerelmének története bontakozik ki előttünk. Azonban nemcsak a bonyodalmak és a vicces fordulatok miatt izgalmas a sorozat, hanem azért is, mert átlagos ruhákba öltözött, mégis remek stílusérzékkel megáldott embereket láthattunk a képernyőn. Joanne ízléséért pont annyira odavagyunk, mint a szerelmes történetért, ezért úgy döntöttünk, hogy megkeressük a sorozatban látott kedvenc szettjeink high street változatát.

Bármit csak ezt ne, Kirsten Bell, Adam Brody
Bármit, csak ezt ne: inspirálódj Kirsten Bell sorozatban viselt szettjeiből
Forrás: STEFANIA ROSINI/NETFLIX

Bármit csak ezt ne: Kirsten Bell a stílusos Joannaként hódít

Joanne egy 36 éves nő, aki tudja, mit szeretne az életben és a szerelemben. Sikeres podcast-műsorvezető és vállalkozó, akinek kialakult stílusérzéke van, és ezt epizódról epizódra be is bizonyítja. Kirsten Bell sorozatban viselt ruháit amerikai high street márkáktól vásárolták, amik mindenki számára elérhetők. Joanne szereti kicsípni magát, ha egy eseményről van szó, ért a divathoz és ugyanolyan sikkes egy pár tornacipőben, mint abban a gyönyörű világoskék ruhában, amit a bat mitzvah epizódban láthattunk rajta.

A piros szett a templomban

Ebben a jelentben Joanne egy teljesen új környezetbe kerül, ahol ő áll a figyelem középpontjában. A piros szett tökéletes volt arra, hogy kitűnjön a tömegből, és magára vonja mindenki figyelmét. A piros midi szoknya és a hozzá illő felső egy különleges alkalmi szett, amihez fekete táska és néhány szép aranyékszer került a színésznőre.

Forrás: Netflix
Bevont válltáska, ár: 6 195 Ft
Forrás: 2.hm.com
Bordás kötött szoknya, ár: 11 499 Ft
Forrás: bonprix.hu
Bordás pulóver ráncolással, ár: 11 499 Ft
Forrás: bonprix.hu

Medence mellett kényelmesen

Joanne sneakereinek száma megszámlálhatatlan, de a Converse egy alapdarab, emiatt ezt a szettet kifejezetten kedveljük. A tornacipő mellé kényelmes egyenesszárú farmer és rugbyfelső került a színésznőre.

Forrás: Netflix
Csíkos pulóver v-nyakkal, ár: 7995 Ft
Forrás: shop.mango.com
Rövidre vágott, egyenes szárú farmernadrág, ár: 10 995 Ft
Forrás: stradivarius.com
Chuck Taylor All Star Lift Platform Canvas, ár: 34 990 Ft
Forrás: converse.hu

A babakék ruha

Joanne bat mitzvah-n viselt babakék ruhája az egyik legszebb darab, amit a sorozatban láthattunk. Sajnos pontosan ugyanazt a darabot nem sikerült felkutatni, de szerencsére találtunk olyanokat, amelyekkel hasonló hatást érhetünk el. A fekete táskával, kabáttal és szandállal már könnyebb dolgunk volt.

Forrás: Netflix
Bardot farmerruha VANDA, ár: 31 990 Ft
Forrás: answear.hu
PÁNTOS SZANDÁL, ár: 11 995 Ft
Forrás: zara.com
Bársony blézer, ár: 29 995 Ft
Forrás: shop.mango.com
Díszöltéses válltáska, ár: 6 995 Ft
Forrás: ershka.com

Őszi szett

Joanne igazi őszi szettben érkezik a táborba. A fehér farmer és színes kardigán kombinációja egy kényelmes és csinos szettet eredményez, amit mi is szívesen viselünk bárhova.

Forrás: Netflix
Pepe Jeans kardigán gyapjú, ár: 25 990 Ft
Forrás: answear.hu
Straight farmer, ár: 5 995 Ft
Forrás: reserved.com

Business look

Joanne egy ponton komoly lépést tesz, és késve ugyan, de megérkezik egy üzleti megbeszélésre, ahol egy mellényt visel hozzá illő öltönynadrággal, haját pedig egyszerű copfba fogja össze, ami a karakter egy komoly oldalát mutatja meg.

Forrás: Netflix
Kosztümmellény, ár: 6 995 Ft
Forrás: 2.hm.com
Bő nadrág, ár: 9 995 Ft
Forrás: 2.hm.com

A kosármeccs

Joanne Noah kosármeccsére azért megy el, hogy lenyűgözze a lányokat. Ehhez egy kényelmes, de divatos szettet választott, amihez bőr nadrágot és farmer bombert visel.

Forrás: Netflix
MŰBŐR NADRÁG, ár: 11.995 Ft
Forrás: zara.com
Oversized farmer bomberdzseki, ár: 8 995 Ft
Forrás: reserved.com
Rövid top, ár:  6 995 Ft
Forrás: stradivarius.com

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.