Eljött a kötött ruhák ideje: mutatjuk, hogyan viseld – Termékekkel, árakkal

Happy,Family,With,Teenagers,On,A,Walk,In,The,Park.
Shutterstock - DariaBerestova
kötött ruha ősz
Van valami varázslatos a pihe-puha kötött darabokban, egyedülálló melegségükben. Nem csoda, hogy az ősz beköszöntével a kötött ruhák újra előtérbe kerülnek, hiszen nemcsak melegek, kényelmesek, hanem stílusosak és nagyon nőiesek is. Íme öt tipp, hogy hogyan viselheted őket.

A kötött ruhák számos generációt elvarázsoltak már, és egyszerűen sosem mennek ki a divatból. Az új szezonra készülve érdemes átformálnod a gardróbodat, és ideje másképp tekintened a kötött ruhákra, és meglátni bennük a végtelen lehetőségek tárházát. A kötött darabok nemcsak praktikusak, hanem sokoldalúak is, hiszen könnyen kombinálhatók más ruhadarabokkal. Több stílusba is beilleszthetők és kedvenc kiegészítőiddel párosítva a kötött ruhák nemcsak nemcsak melegen tartanak a hideg napokon, hanem modern és időtlen megjelenést kölcsönöznek. Nézd meg az alábbi tippeket, hogy miként hozhatod ki a legtöbbet a kedvenc kötött kötött ruhádból! Ehhez mutatunk néhány valódi szépséget, amit idén ősszel kár lenne kihagynod!

Kötött ruhák: divatosak, praktikusak
Kötött ruhák: ebben lehetsz a legcsinosabb idén ősszel
Forrás: Shutterstock

Kötött ruhák – A megtestesült puha elegancia meseszép színekben

  • A piros nőies érintése

Ez a szín valódi energiabomba, dinamizmust, gazdag érzelmet sugall. Viseld, amikor egy kis elismerésre, figyelemre vágysz a szürke hétköznapokon, hisz a piros minden árnyalata kihívó és tekintélyt parancsoló, növeli a vonzerőt és felerősíti a benned rejlő nőiességet. Természetesen, ha nem akarsz a szivárvány legkülönbözőbb színeiben pompázni, párosítsd fehérrel vagy a klasszikus feketével. Személyes nagy kedvencünk ez a H&M piros darab, amely csodásan kiemeli az alkatod.

Ár: 9.995 Ft
Forrás: H&M 

Egyik évszakból a másikba való átlépés nem jelenti azt, hogy máris fejest kell ugranod a komor, sötét színekbe, inkább inspirálódj a természetből, és kísérletezz bátran az élénkebb árnyalatokkal, bohókás mintákkal.

  • A fehér ragyogó tisztasága

A fehér az örök klasszikus, egyszerűen nem megy ki a divatból, és szerencsére ősszel sem kell lemondanod róla. A változatos trendeknek köszönhetően minden alaktípusra akad csinos darab. Öltözködési stílusodnak megfelelően könnyedén kombinálhatod elegáns blézerrel, szőrme mellénnyel vagy műbőr dzsekivel. A megfelelő összeállításnál részesítsd előnybe a világos és halvány árnyalatokat. Ha fehérben gondolkodsz, akkor remek választás például ez a szép fehér darab a Mohito kínálatából.

Ár: 6.995 Ft
Forrás: mohito.com
  • A lila elkerülhetetlen érintése

A lila az idei őszi szezon nagy befutója, amit bőven 50 fölött is nyugodt szívvel viselhetünk. Ez az árnyalat a várt megújulást, a megerősítés érzését és a szebb jövőt szimbolizálja, mely tökéletes harmóniát biztosít a nőies sziluettek és a légies anyagok közt. Jól illik hozzá a zöld, a fehér, a piros és a narancssárga, de lehetőleg háromnál több színt ne kombináljunk vele. Többek között ez a testhez simuló answear ruha csodásan kiemelik az alakod, amelyet érdemes egy vékonyabb övvel, kardigánnal feldobni.

Ár: 15.990 Ft
Forrás: answear.hu
  • A zöld nyugtató megjelenése

Legyen szó erdő, fű vagy moha zöldről, megéri kísérletezni ezzel az árnyalattal. Az ősszel divatos zöld színekkel ugyanis elképesztően egyedivé és elegánssá teheted még a legegyszerűbb szettedet is. Az idei szezonban a legjobb választás a csodás, smaragdzöld árnyalata, ami a megfelelő darabokkal ötvözve a kifinomultság tökéletes megtestesítője. Meglévő alapdarabjaidhoz válaszd például ezt a csodás Orsay darabot, amely jól kombinálható olyan semleges színekkel, mint például a bézs, szürke, fehér vagy kék. 

Ár: 12.240 Ft
Forrás: orsay.hu

A színek nagy találkozása

A divat örök körforgás, s mint ilyen mindig lesznek nagy visszatérői. Az idei szezonban újult erővel kacsintanak ránk a colour blocking (színhalmozó) szettek, melyek népszerűsége már jó ideje töretlen. Itthon még kevesen mertek belekóstolni ebbe a színgazdagságáról ismert merész trendbe, pedig ha megtaláljuk a kedvező színpárokat, egy igazán letisztult megjelenést is elérhetünk vele.

Ár: 24.680 Ft
Forrás: modivo.hu 

Tippek a kötött ruha viseléséhez:

  • Rétegezés:
    Az ősz egyik legnagyobb előnye, hogy lehetőség nyílik a különböző anyagok kombinálására. Bátran párosíts egy vastag kötött pulóvert egy vékonyabb inggel vagy blúzzal, ami a maga puha anyagával tökéletes társa lehet egy csinos rakott midiszoknyának, vagy bőr miniszoknyának.
  • Különféle textúrák: 
    Ne félj a különböző textúrákat összekeverni egymással! Egy kötött pulcsi jól mutat egy bőrszoknyával, szűk fazonú farmernadrággal vagy szövetnadrággal. A kontrasztos anyagok pedig igazán izgalmas összhatást teremtenek.
  • Kiegészítők használata:
    A kötött darabokat könnyedén feldobhatod kedvenc kiegészítőiddel. A hosszú, túlméretezett kötött pulóvereket akár ruhaként is viselheted. Húzz hozzájuk hosszú szárú csizmát, hogy hosszabbnak tűnjön a lábad, vagy dobd fel egy vastag övvel, feltűnő sállal, ami nemcsak stílusos, hanem csodásan hangsúlyozza a derékvonaladat is.
  • Színválasztás:
    Válaszd az ősz ragyogó árnyalatait, és csempészd be kötött ruhák formájában a szekrényedbe! A földszínek és a pasztell árnyalatok nagyszerűen illenek a kötött darabokhoz, és nagyszerűen visszaadják az évszak varázslatos hangulatát. Bátran kísérletezz a színekkel, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb kombinációt!

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.