Ezek az idei ősz legkényelmesebb melltartói

Íme a legkényelmesebb melltartók
Shutterstock - Pixel-Shot
fehérnemű komfortérzet nőiesség
Van, hogy megéri a kényelmet választani – Ez fokozottan igaz a melltartó választásnál is. Az extra erős tartású, merevítős, push up-os melltartók viselete nem mindenkinek esik jól - és ez abszolút érthető. De milyen melltartókat válasszunk ezek helyett, ha a kényelem mellett fontos számunkra az esztétika is?

Nem szégyen, ha olykor arra vágyunk, hogy kényelmesen érezzük magunkat a bőrünkben és a magasra „push up”-olt, vadítóan szexi dekoltázs helyett megelégszünk egy szerényebb, kevésbé „fan fatal” megjelenéssel is – a kényelmünk érdekében. Van olyan, aki szerint ez az elképzelés megvalósítható egy igazán komfortos melltartó nélkül? Bátran állíthatjuk, hogy nem könnyű küldetés olyan melltartót találni, ami amellett, hogy szép, még kényelmes is – ráadásul a kisebb méretektől a nagyobb méretekig lehet kapni belőle. Ebben az összeállításban pontosan ilyen darabokat találhatsz.

kényelmes melltartó
Ki mondta, hogy a melltartó nem lehet egyszerre szép és kényelmes?
Forrás: Shutterstock

Íme a legkényelmesebb melltartók

1. DKNY merevítő nélküli melltartó

DKNY melltartó
DKNY merevítő nélküli melltartó
12 990 Ft
Forrás: answear.hu

Ez a négy színben kapható, merevítő nélküli melltartó rendkívül kényelmes viselet, és állítható pántjainak köszönhetően eldöntheted, mennyire szeretnéd megemelni kebleidet. A szivacsot ki lehet venni – természetes hatást kölcsönöz melleidnek, és letisztult, visszafogott stílusának köszönhetően szinte minden felsőhöz passzol.

2. Triumph Delicate Doreen merevítő nélküli melltartó

Triumph Delicate Dorreen
Triumph Delicate Dorreen 
16 000 Ft
Forrás: triumph.com

Ez a merevítő nélküli, kissé retro megjelenésű, kifejezetten nagy mellekre tervezett melltartó 1966-ban jelent meg a Triumph polcain és azóta bestseller darab. Klasszikus, időtlen és elegáns megjelenést kölcsönös, széles vállpántjainak köszönhetően erős tartást biztosít. Kényelmes, állítható pántos és három különböző színben kapható: fehérben, feketében és testszínűben - egészen J kosárig.

3. Sloggi Zero Feel

Sloggi Zero Feel
Sloggi Zero Feel 
10 900 Ft
Forrás: sloggi.com

Ezt a Zero Feel melltartót imádni fogod, ha a kényelem az elsődleges szempont számodra, ugyanis ezt viselve úgy fogod érezni magad, mintha semmi nem lenne rajtad. Varrásmentes, így láthatatlanságot biztosít a ruha alatt. Légáteresztő, szuper puha és különleges technológiájának köszönhetően elvezeti az izzadtságot, így kényelmesen száraz érzetet biztosít.

4. Intimissimi Lara Merevítő nélküli háromszög melltartó

Intimissimi Lara
Intimissimi Lara 
8 990 Ft
Forrás: intimissimi.com

Ez a 100% pamut, háromszög fazonú, merevítő nélküli melltartó amellett, hogy letisztult, és természetes tartást biztosít a melleknek, rendkívül kényelmes viselet. 7 különböző színben megtalálható és hátul a pátjait keresztezve össze lehet kapcsolni. A kosarát belül egy tüll réteg erősíti, amely jobb tartást biztosít a mellnek. C kosárig kapható.

5. Tezenis Miami Balconette melltartó újrahasznosított csipkéből

Tezenis miami
Tezenis Miami Balconette 
6 990 Ft
Forrás: tezenis-miami-life

A Balconette típusú melltartók nagy előnye, hogy ez a rendkívül kényelmes fazon jó tartást biztosít a melleknek és általában a legkisebb méretektől a legnagyobb méretekig lehet kapni belőlük. Ez a Tezenis melltartó 8 különböző színben megtalálható: létezik belőle fehér, csont fehér, fekete, natúr púder, sötétkék, sötétbarna, rózsaszín és zöld színű is. Mély kivágásának köszönhetően tökéletesen alkalmas mély dekoltázsú ruhákhoz, felsőkhöz. Ha nem tudod elengedni a merevítőt, és szeretnél egy szuper kényelmes, csipkés, nőies melltartót, akkor próbáld ki ezt a gyönyörű fazont.  

Te mit gondolsz ezekről a fehérneműkről?

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.