Őszi hajtrend: ez lesz a legnépszerűbb frizura a 2024-es szezonban

Photo,Of,Stylish,Lady,Holding,Fan,Of,American,Bucks,Send
Shutterstock - Roman Samborskyi
frizura frufru Népszerű
A divatvilág minden őszi/téli szezonban új trendeket állít elénk, de 2024 telén egy frizura különösen felkapottá válik: a pónifrufru. A Versace kifutóin uralkodó hajstílus nemcsak fiataloknak, hanem idősebbeknek is ideális választás lehet, így bátran kijelenthetjük, hogy az őszi hajtrend új sztárja megszületett.

Az őszi hajtrendek mindig izgalmas újításokat hoznak, de a pónifrufru vagy bold bangs az idei év abszolút favoritja lett, a Milánói Divathéten többször is felbukkant. A bold bangs egyenes vágás sal készül, amely a frizura szívét képezi, szemben a laza curtain bangs stílussal. Ez a hajvágás nemcsak elegáns alternatíva, hanem rendkívül egyszerűen is formázható, különösebb eszközök nélkül. A fodrászok a frizurát nagyon egyenesen, szemmagasságban vágják, így a frufru hangsúlyosabbá válik, mint a hagyományos verziók.

őszi hajtrend
Őszi hajtrend: ez lesz a legnépszerűbb frizura 2024 telén
Forrás: Shutterstock

Őszi hajtrend: ez lesz a legnépszerűbb frizura 2024-es szezonban

Az idei népszerű hajszínek nagyszerűen kiegészítik a póni frufrut. A meleg őszi árnyalatok, mint a karamell, a mézszőke vagy a gesztenyebarna, hangsúlyozzák a frufru finomságát, és még vonzóbbá teszik ezt a frizurát. A hajtrend 2024-ben a természetes, de ragyogó színek felé hajlik, amelyek tökéletesen illeszkednek az őszi hajápolás világába.

A frufru 40 felett: hogyan viseljük?

Nemcsak fiatalok körében népszerű ez a frizura. A póni frufru azok számára is remek választás, akik már a 40-es vagy akár 50-es éveikben járnak. A rövid hajtrendek különösen kedveltek lettek a frufruval kombinálva, mivel fiatalos lendületet adnak a megjelenésnek. Az ilyen frizurák kevés hajból is stílusos eredményt nyújtanak, miközben kifejezetten jól állnak a kerek archoz.

A frufru vágás ismét a legmenőbb frizura lett, köszönhetően annak, hogy különböző formákban és hosszúságokban viselhető. A pillangó frufru például egy lazább, nőiesebb változata ennek a stílusnak, amely szintén divatos lesz 2024 telén. A bold bangs stílusa kiemeli a frizura karakterét, és különösen izgalmas lehetőségeket kínál a hajformázás terén.

Tervezd meg az új frizurád 2024-re!

Ha bizonytalan vagy, hogy milyen stílus állna jól, érdemes frizura tervező appok segítségét hívni. Ezekkel a programokkal könnyedén kipróbálhatod a legújabb hajtrendeket, legyen szó a póni frufruról, pillangó frufruról vagy egyéb modern stílusról. Az ilyen applikációk különösen hasznosak, ha frizura kerek archoz, vagy épp kevés hajból szeretnél izgalmas megoldást találni.

Az ősz tehát remek lehetőségeket kínál a frizuraváltásra. Legyen szó 2024 hajtrend pillangó frufrujáról vagy a bold bangsről, biztosan találsz olyan stílust, ami tökéletesen illik az egyéniségedhez. Érdemes tehát kísérletezni ezzel a lenyűgöző hajstílussal, amely nemcsak fiatalos, hanem divatos is!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.