Halloweeni jelmezek sztároktól, amiket könnyen beszerezhetsz

Heidi Klum's 20th Annual Halloween Party Presented By Amazon Prime Video And SVEDKA Vodka At Cathédrale New York
Getty Images - Craig Barritt
halloween party jelmez sztár
Hamarosan jön a halloween és a jelmezek ideje, amelyekhez most adunk pár tippet. A sztároktól inspirálódtunk és könnyen beszerezhető jelmezeket szedtünk össze.

A halloween remek lehetőség arra, hogy kiéld a fantáziád, kreatív légy és valaki más bőrébe bújhass egy parti erejéig. Ha te is unod a csontvázjelmezeket és a véres, ijesztő maszkokat, akkor mutatunk egy-két divatos és kreatív jelmezt, amelyeket sztárok viseltek halloweeni partik alkalmával.

halloween, jelmezek
Halloween - A sztároktól inspirálódtunk és könnyen beszerezhető jelmezeket szedtünk össze
Forrás: Getty Images

Halloweeni jelmezek, amelyeket könnyen beszerezhetsz

Gyanítjuk, hogy a jelmez a sztároknak is az utolsó pillanatban jutott eszébe, így abból alkották meg a szettet, amit otthon találtak. Pont ezért lesz olyan egyszerű a dolgod neked is, mert biztosan fogsz találni olyan ruhákat és kiegészítőket, amelyekből könnyen összehozhatsz egy jó jelmezt. Nem baj, ha nem nyered meg a jelmezversenyt, csak érezd jól magad!

Kaia Gerber Studio 54 modell

Casamigos Halloween Party  - Arrivals
Kaia Gerbernek úgy döntött, hogy modellnek öltözik 
Forrás: Getty Images

Kaia Gerbernek az adottságai ugyan előnyösek voltak, amikor úgy döntött, hogy modellnek öltözik, de ez még nem elég ahhoz, hogy a halloweeni jelmez működjön. A Studio 54 ugyan csak 3 évig volt nyitva, de a diszkó világának szimbolikus helye lett. Szigorú volt a dresscode, így csak a legfeltűnőbb és legdivatosabb embereket engedték be. Viselj glittert, fényes és feltűnő anyagokat, bő szárú nadrágot, miniszoknyát platformos csizmával, ami az 1970-es éveket idézi és kész a jelmezed!

Zoe Kravitz vámpír jelmeze

Celebrity Sightings In Los Angeles - October 26, 2018
Zoe Kravitz vámpír jelmeze
Forrás: Getty Images

A korán kelést nem kedvelő vámpírjelmez annyira egyedi volt, hogy azóta is ódákat zengenek Zoe Kravitz kreativitásáról. A jelmezt egyszerűen lemásolhatod. Mindössze egy világos pizsamára, hosszú köntösre, törölközőre és egy bögrére lesz szükséged. Szerezz be egy vámpír fogsort és művért, és teljes a szett!

Nicky Hilton Paris Hilton jelmeze

Celebrity Sightings In Los Angeles - October 26, 2018
Paris Hiltonnak te is könnyen beöltözhetsz 
Forrás:  Getty Images

Paris Hilton ikonikus outfitjeinek nagy részét egy fényes ruha, egy tiara és egy néhány csillogós ékszer jellemzi, ezért Nicky Hiltonnak nem volt nehéz dolga, amikort jelmezt keresett. Paris Hiltonnak te is könnyen beöltözhetsz az ikonikus outfit lemásolásával. Akár egy szőke bob parókát is beszerezhetsz, hogy teljes legyen a szett halloweenre.

Beyonce angyal jelmeze

Nem igényelt sok készülődést Beyonce angyal jelmeze, de annál tökéletesebb. Az outfittel könnyű dolgod lesz, mindössze a kedvenc fehér ruhádra és egy pár szandálra lesz szükséged. Szerezz be apró angyalszárnyakat és egy glóriát. Manapság már többféle szárny és glória kombinációval találkozhatsz, sőt akár magadnak is elkészítheted, légy kreatív!

Amal Clooney és Cindy Crawford ’70-es évek diszkó dívái

Casamigos Halloween Party  - Arrivals
Amal Clooney és Cindy Crawford ’70-es évek diszkó dívái
Forrás: Getty Images

Óriás hajkorona, erős smink, hatalmas karika fülbevaló és rengeteg csillogás. Inspirálódj Amal Clooney és Cindy Crawford diszkó díváiból akik az 1970-es évek divatját vették alapul jelmezeik elkészítésekor. A színes és fényekben gazdag szetted mellé, dobj fel néhány ékszert és szerezz be egy bundát.

Kim Kardashian Elle Woods jelmeze

A Doktor Szöszi a mai napig rengeteg halloweeni jelmezötletet rejt. Kim Kardashian egy egyszerűen beszerezhető Elle Woods szettet választott, amit mi is szívesen megalkotnánk. Egy rózsaszín feszülős ruhára, rózsaszín napszemüvegre és egy pár rózsaszín magassarkúra lesz szükséged. Szerezz be egy pompom tollat, és válaszd ki a legnagyobb táskát, amibe ha kiskutyát nem is, de egy plüsskutyust biztosan tudsz tenni, hogy létrehozd a saját Doktor Szöszid

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.