Ruha farmerral az új trend: mutatjuk, hogyan viseld

Street Style - Paris Fashion Week - Womenswear Fall/Winter 2024/2025 - Day Seven
Getty Images/Street Style - Edward Berthelot
ruha farmer
A ruha farmerral a 2000-es évek divatja, ami most visszatért. A csavar viszont, hogy a szezonban sokkal sikkesebb és stílusosabb. Mutatjuk, hogyan viseld!

A Y2K, a 2000-es évekre utaló mozaikszó, amely magában foglal minden olyan stílust, trendet, sminket, tevékenységet, hobbit és tárgyat, ami a 2000-es évek elején volt igazán trendi. Ezek a trendek most második virágkorukat élik, és egyre többször találkozhatunk egy-egy ruhadarabbal vagy kiegészítővel, amelyet 20 évvel ezelőtt vásároltunk meg. Természetesen nyitottak vagyunk a régi megújítására, így a ruha farmerral trendnek is utánanéztünk. Először nem tudtuk, hogy mit gondoljunk a rengeteg közösségi médiában látott videóról, de a high street divatnak köszönhetőn megtaláltuk azokat a darabokat, amelyekkel könnyen és gyorsan tudunk csinos és stílusos szetteket varázsolni.

Street Style - Day 2 - Copenhagen Fashion Week SS25
A ruha farmerral a 2000-es évek divatja, ami most visszatért
Forrás: Getty Images/Street Style

Ruha farmerral az új trend

A trendről először Miley Cyrus és Ashley Tisdale által, a Disney vörös szőnyegén viselt szettek jutottak eszünkbe, és nem értettük, hogy hogyan lehet ez újra trendi és sikkes? Ezután megértettük, hogy a titok a trend elsajátítása okosan és ügyesen. Ehhez fontos, hogy jól válaszd meg az arányokat és gondolj újra rég nem viselt darabokat.
Döntsd el, hogy az outfiteddel, milyen célt szeretnél elérni. Elegáns megjelenés? Oversized inget és bő szárú farmert javaslunk. Parti vagy különleges esemény? Egy virágos, pántos ruha egyenes szárú farmerhez a megoldás.
A különböző viselési formákhoz összeszedtünk néhány kombinációt, amelyeket te is könnyen beszerezhetsz.

Babydoll ruha visszahajtott aljú farmerral

A babydoll egy klasszikus puffos ruha, nevéből adódóan cuki csajos megjelenést kölcsönöz. Ha egy felhajtott aljú farmerral kombinálod, akkor több vagányságot viszel a szettbe, de az komfortos és csajos marad.

Bandeau ruha buborékaljjal, ár: 9 295 Ft, KÖZEPES DERÉKMAGASSÁGÚ EGYENES SZÁRÚ JEANS, ár: 10 995 Ft
Forrás: www2.hm.com/zara.com

Ingruha bő szárú farmerral

Az elegáns és klasszikus stílus kedvelőinek ajánljuk, akik nem szeretnének feltűnést kelteni szettjükkel, de szívesen csatlakoznának a trendhez. Fókuszálj a színekre, így csavart vihetsz az outfitedbe.

Ingruha nyílásokkal, ár: 16 995 Ft Wide Leg sztreccsfarmer, ár: 12 999 Ft
Forrás: shop.mango.com/bonprix.hu

Aszimmetrikus ruha egyenes szárú farmerral

Az egyenes szárú farmer egy örök darab, így biztosan találsz majd belőle a szekrényedben. A megfelelő aszimmetrikus ruha megtalálása nekünk is időbe telt, és ezt a 2000-es évek rocker csaját idéző ruha volt a kedvencünk.

Aszimmetrikus, vállpánt nélküli ruha, ár: 16 995 Ft Straight High Jeans, ár: 11 495 Ft
Forrás: bershka.com/www2.hm.com

Puffos ujjú ruha egyenes szárú farmerral

Ez egy csajosabb megoldás, ha egyenes szárú farmert szeretsz viselni.

Abercrombie & Fitch ruha, ár: 29 990 Ft Sztreccsfarmer, Straight, ár: 7 499 Ft
Forrás: answear.hu/bonprix.hu

Pólóruha hordószárú farmerral

A hordó szárú farmer az őszi szezon egyik kedvenc új fazonja, amit könnyebb viselni, mint gondoltuk. A pólóruha egyenes szabása mellé a hordó fazon adja majd a csavart az outfithez.

Pólóruha válltöméssel, ár: 6 995 Ft Barrel Low Cargo Jeans, ár: 11 495 Ft
Forrás: www2.hm.com

Virágos ruha ballon farmerral

Különleges alkalmakra tökéletes viselet, ráadásul a virágos ruha idén ősszel rendkívüli népszerűségnek örvend. A ballon farmer extra bő szárú, ami kicsit oversized hatást ad a szettednek.

Rövid ujjú, virág mintás miniruha, ár: 8 995 Ft Farmer balloon magas derékkal, ár: 16 995 Ft
Forrás: bershka.com/shop.mango.com

Farmerruha flitteres farmerral

A farmer farmerral egy praktikus és egyszerű párosítás, amit bármikor alkalmazhatsz. Ha feldobnád a szetted válassz mintás farmert.

Karl Lagerfeld Jeans farmerruha, ár: 67990 Ft FLITTERES JEANS, ár: 29 995 Ft
Forrás: answear.hu/zara.com

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.