Fehér farmer ősszel? Naná! Mutatjuk, hogyan viseld

fehér farmer
Shutterstock - New Africa
outfit ősz
Nehéz elengedni a derűs hangulatot idéző, világos nyári színeket, ha beköszöntött az ősz, de a jó hír az, hogy nem is mindegyiket kell. A fehér farmer például kiválóan kombinálható az őszi színárnyalatokkal, és ruhadarabokkal.

A fehér farmer kitűnő választás, ha ellensúlyozni szeretnéd a borongós őszi napok hangulatát. Elegáns, nőies hétköznapi viselet, amellyel öltözéked nagyon sokféle variációt hordozhat magában. Szerezd be most azonnal és gondoskodj róla, hogy az outfited igazán egyedi és vadító legyen.

Fehér farmer ősszel
A fehér farmer ősszel is ideális választás
Forrás: Shutterstock

Mutatjuk, hogy mivel viseld fehér farmered idén ősszel

1. Narancs színű pulóver

Fehér farmer narancs felsővel
A fehér farmerhez jól passzol a narancs színű felső
Forrás: Shutterstock

Minden ősszel beindul a nagy sütőtök láz – és ez idén sincs másként. A sütőtök ihlette divat most rendkívül nagy mértékben hódít teret, ráadásul a narancsos árnyalatok kiválóan kombinálhatóak a fehérrel is. Extravagáns, megjegyezhető és igazán stílusos megjelenésre számíthat az, aki ezt az árnyalatot választja.

2. Fekete kardigán, fekete kabát

Fehér farmer fekete kabáttal
A fekete-fehér  párosítás a divat nagy klasszikusa
Forrás: Shutterstock

Ahogy a divat fejlődik, bizonyos trendek továbbra is kiállják az idő próbáját, ilyen a fekete-fehér kombinációja is. Használd bátran ezt az időtálló színpárosítást és ha kedved támad, dobd fel a szettedet egy piros rúzzsal, sapkával, vagy táskával.

3. Sötétzöld kardigán

 

A sötétzöld az egyik legszebb őszi színárnyalat és egy zöld kötött pulóver annyira jól fog mutatni fehér farmereddel, hogy az egyedi, stílusos megjelenésed garantált lesz, ha ezt az összeállítást választod. Felvehetsz hozzá egy barna csizmát, félcipőt, vagy feldobhatod egy barna övvel is.

4. Szürke kockás blézer

Unrecognizable,Brunette,Woman,Wearing,Trendy,Grey,Turtleneck,,Oversize,Blazer,,Shirt
A szürke blézer kitűnően passzol fehér farmeredhez
Forrás: Ina ART/Shutterstock

Igazán sikkes és mérhetetlenül vagány lehetsz egy ilyen szürke kockás blézerrel. Kitűnően passzol fehér farmeredhez, és ezzel az összeállítással egy letisztult, de mégis egyedi hatást kelthetsz.

5. Barna kabát

Fashionable,Woman,Wearing,Stylish,Clothes,And,Accessories,Walking,In,Fall
A fehér és a barna finom harmóniája tökéletes őszi hangulatot ad
Forrás: Mariia Boiko/Shutterstock

A fehér és a barna finom harmóniája nem csak tökéletes őszi hangulatot, hanem egy igazán magával ragadó megjelenést is biztosít számodra. Tökéletes színpár, amivel sosem lősz mellé. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.