5 táska a kifutókról, ami nem hiányozhat az őszi ruhatáradból

Jil Sander - Runway - Milan Fashion Week - Womenswear Fall/Winter 2024-2025
Getty Images/Jil Sander - Pietro D'Aprano
kiegészítő táska
Az őszi szezonban a divatos ruhák mellett a kiegészítőkről sem szabad megfeledkeznünk, a táskák pedig kifejezetten fontos elemei a szetteknek. Mutatjuk a 2024-es őszi-téli kifutókon látott táskák legjobb high street verzióit.

A 2024-es őszi-téli divatot bemutató kollekciók már tavasszal sokat árultak el nekünk arról, hogy mi lesz a szezon divatja, legyen az ruha, cipő vagy táska; az idő pedig most jött el, hogy ezeket be is szerezzük. A kifutó tele volt izgalmas és látványos, valamint praktikus és letisztult darabokkal. Mindkét fajta táskára szükségünk van, ha igazán stílusosan szeretnénk élni, nem igaz?

Jil Sander - Runway - Milan Fashion Week - Womenswear Fall/Winter 2024-2025
A kifutó tele volt izgalmas és látványos, valamint praktikus és letisztult darabokkal
Forrás: Getty Images/Jil Sander

5 táskatrend a kifutóról, amire ősszel szükséged lesz

A high street üzletek szerencsére gyorsan cselekedtek és az ősz beköszöntével már elérhetővé is tették a legdivatosabb táskákat. Átnéztük a darabokat, és összeszedtünk 5 stílust, amelyek közül már biztosan fogsz találni legalább kettőt, amibe érdemes beinvesztálni. Javasoljuk, hogy válassz egy praktikusabb táskát, amiben elférnek a cuccaid, többféle alkalommal tudod viselni és szinte bármilyen outfithez passzol. Illetve, válassz egy szép, mintás, vagány darabot, ami ugyan ritkábban fog előkerülni, de annál látványosabb kiegészítő lesz az outfited mellé.

1. Hosszúkás táska

Az angolul east-to-west (kelet-nyugat) táska a hosszúkás, négyszög vagy téglalap alakú válltáskákra utal, amelyek formájuknak köszönhetően egyedi látványt nyújtanak. A táska a Proenza Schoulertől egészen a Gucciig, a legtöbb kifutón látható volt, így természetesen az őszi szezon egyik legnépszerűbb darabja. A hosszúkás táska egy visszatérő darab, ami már több évtizede is divatos volt. A táska nemcsak divatos, de praktikus is, mert el fog férni benne minden, amire szükséged van.

1.100% bőr bowlingtáska csattal, ár: 59 995 Ft 2.Calvin Klein kézitáska, ár: 56 990 Ft
Forrás: shop.mango.com, answear.hu

2. Utazótáska

Az utazótáskákat idéző hatalmas pakolós táskák arra vannak, hogy utazás közben is divatos legyél, és ne egy sima sport-vagy utazótáskát cipelj, hanem valami olyat, ami a stílusod is jól reprezentálja. Az óriás táskák arra jók, hogy az egész életed elférjen bennük, így ez nem feltétlenül a látványával lesz megnyerő, hanem a méretével és a praktikusságával.

1.Shopper táska csatokkal, ár: 16 995 Ft 2.Steppelt, műbőr táska, ár: 11,995 Ft
Forrás: reserved.com, stradivarius.com

3. Leopárdmintás

Bizonyára számodra sem újdonság, hogy a szezont a leopárdminta dominálja, még akkor is, ha előkerül alkalmanként egy kígyó- vagy tehénmintás darab. A leopárdmintás dolgok repertoárjában a táskák is szerepet kaptak, és többféle formában, színvilággal és stílusban megjelentek. Akár órás utazótáskát szeretnél, akár egy mini táskában gondolkodsz a közelgő bulira, lesz miből válogatnod.

1Állatbőrmintás bőr válltáska, ár: 14,995 Ft 2.LADIES` BAG, ár: 15 995 Ft
Forrás: pullandbear.com, reserved.com

4. Csuklótáska

A csuklóra akasztható mini táskák esetében nem a praktikusságuk, hanem a különlegességük az, ami megfogott minket. A csuklótáskák formája, színei és stílusa egy nagyon széles választékot foglal magában, úgyhogy mi kiválasztottuk azt a kettőt, ami tényleg igazi kuriózumnak fog számítani, bármilyen különleges alkalomra mész. Amikor csuklótáskát keresel, akkor ne azt nézd, hogy mi fér el benne, hanem azt, hogy mennyire illik a stílusodhoz a csuklótáska egyedisége.

1.Gyöngyös táska rojtokkal, ár: 10,995 Ft 2.ESTÉLYI TÁSKA, ár: 16.995 Ft
Forrás: pullandbear.com, zara.com

5. Táskadísz

Emily Eiffel-tornyos kulcstartója a táskáján hatalmas bajba sodorta őt, miközben trendet is teremtett vele. A tervezők talán nem az Emily Párizsban sorozatból inspirálódtak, amikor kitalálták, hogy mostantól színes gyöngyökkel és figurákkal fogják díszíteni a luxus táskákat, de mindenesetre a kiegészítő kiegészítője bevált. A kendők mellett bármelyik táskád feldobhatod egy egyszerű, de csinos, színes és egyedi dísszel. Ez szintén nem a praktikáról szól, hanem egyéniséged kifejeződéséről.

1.Macaron Színű Mini Zár Medál, ár:  3 027 Ft 2.Medve formájú kulcstartó, ár: 5,595 Ft
Forrás: temu.com, bershka.com

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.