Katalin hercegné csodás ruhája: Meghan Markle kedvenc márkáját viselte friss videójában

brit királyi család katalin hercegné rák
Úgy tűnik, Vilmos herceg felesége stílusleckéket vett Meghan Markle-től. Katalin hercegné a legújabb videójában egy lenyűgöző paisley mintás ruhát visel. A márkát pedig a sógornője is nagyon kedveli.

Katalin hercegné tegnap jelentetett meg egy videót a közösségi médiában, amelyben helyzetjelentést adott a rákkal folytatott küzdelméről. A gyönyörű és megható felvételen Vilmos herceg és három gyermekük is szerepel. A hercegné egy könnyed, elegáns, fehér paisley mintás ruhát viselt, amely Veronica Beard amerikai tervezőtől származik, és egy olyan márkától, amelynek darabjaiban az elmúlt hónapban Meghan Markle-t is láthattuk.

katalin hercegné
Katalin hercegné ruháját máris elkapkodták az üzletekből
Forrás: https://www.instagram.com/princeandprincessofwales/

Az augusztusi, négynapos kolumbiai körútja során Meghan egy Veronica Beard által készített kétrészes ruhát viselt, amit ennek hatására azonnal el is kapkodták azt az üzletekből. Ezt megelőzően pedig 2018-ban is viselte az amerikai tervező egyik darabját. Mivel Katalin általában a brit márkákat részesíti előnyben, sokan azt találgatják, vajon ez a gesztus azt jelenti-e, hogy kész elásni a csatabárdot Harryékkel.

The Duke and Duchess of Sussex Visit Colombia - Day 1
Meghan Markle a kétrészes Veronica Beard kosztümben, Kolumbiában
Forrás: Getty Images

A Castella ruha, amelyet Katalin a videóban viselt, jelenleg kb. 560 fontért (264.000 forint) kapható, de vannak helyek ahonnan jóval drágábban rendelhető meg - feltételezzük, hogy ez már a videó hatása, mert méret is alig van már belőle.

Katalin hercegné megindító videója

Őszinte és szívből jövő mondatokkal szólt Katalin hercegné azokhoz, akik még mindig harcolnak a rákkal. „Veletek vagyok, mellettetek, kéz a kézben." Biztatott minden beteget, hogy van fény az alagút végén, és ez a fény mindennél fényesebben fog majd ragyogni.

Katalin őszintén beszélt arról is, hogy hogyan került szembe a saját sebezhetőségével.

„A nyár végéhez közeledve el sem tudom mondani, mekkora megkönnyebbülés, hogy végre befejeztem a kemoterápiás kezelésemet. Az elmúlt kilenc hónap hihetetlenül nehéz volt számunkra, családként is. Az élet, ahogyan azt ismerjük, egy pillanat alatt megváltozhat, és meg kellett találnunk a módját, hogyan navigáljunk a viharos vizeken és az ismeretlen úton. A rák által kijelölt út mindenki számára összetett, ijesztő és kiszámíthatatlan, különösen a hozzád legközelebb állók számára. Az alázattal együtt a saját sebezhetőségeddel is szembesít, olyan módon, amire korábban soha nem gondoltál, és ezzel együtt új perspektívát ad mindenre. Ez az időszak mindenekelőtt arra emlékeztetett engem és Vilmost, hogy elgondolkodjunk és hálásak legyünk az élet egyszerű, mégis fontos dolgaiért, amelyeket oly sokan közülünk gyakran természetesnek vesznek. Az egyszerű szeretetért, azért, van, aki szeret" - mondta Katalin.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.