Péter Szabó Szilvia Galambos Dorina UFF-videó Péterfi-Nagy Évi bacon sült csirke UFF-blog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Megújult, informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a 3 perces gasztrokalandba!

Ezen a héten a csodaszép énekesnőt láttunk vendégül, aki egy általa továbbfejlesztett receptet hozott nekünk. Nagyon finom lett. A videóból kiderül, hogy az énekesnő mennyire mozog otthonosan a konyhában, és az is, mi a közös bennünk! A videó az alábbi képre kattintva indul el!

Hozzávalók 4 személyre:

800 g csirkemellfilé
200 g bacon
1 kg krumpli
3 db vöröshagyma

bors
3 evőkanál mustár
2 evőkanál majonéz
vaj (a sütőtál kivajazásához)

A megmosott csirkemellet vékony szeletekre vágjuk. A krumplikat és a hagymákat megtisztítjuk, megmossuk, felkarikázzuk. Kivajazott sütőtálba tesszük a baconszeletek háromnegyedét. A maradék bacont felkockázzuk. Ráhalmozzuk a krumpli- és hagymakarikákat. Majd a hússzeleteket, amelyeknek mindkét felét bekenjük a mustár, majonéz, só és bors elegyével. Végül pedig megszórjuk baconkockákkal. 180 fokra előmelegített sütőben 30-40 perc alatt készre sütjük.

Fotó: Nagy Bence

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.