A Keverd újra, Buday! első részében kedvenc szakácsunk bemutatja, hogyan készül az egészséges gyümölcsös fagyi.
Hozzávalók (4 személyre)
50 dkg alma
40 dkg fagyasztott eper
10 dkg sültalma-krém, vagy 6 dkg méz
Fél mokkás kanál őrölt bors
1 db narancs
1 db citrom
Elkészítése:
Az almát félbevágva, kimagozva, sütöm 210 C-fokon, 20 percig előmelegített sütőben. Utána pürésítem. Hűtőben lezárt üvegben, sokáig eláll, és másra is nagyon jól használható. A fagyihoz 40 dkg fagyasztott gyümölcsöt (epret, vagy meggyet, vagy vegyes erdei gyümölcsöt) narancslével, citrommal, és a mézzel össszeturmixolom. Frissen őrölt borssal ízesítem.
Nézd meg a teljes videót!
Kezdd az őszi szezont edzéssel, tornázz minden reggel Magyarország vezető életmód szakértőjével, Katus Attilával! A LifeTv-ben szeptember 4-től reggel 7-kor, 8-kor és 10-kor nincs kifogás, ledolgozzuk a nyáron felszedett felesleget. Két dolgot garantálunk, bombaformát és izomlázat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.