A Keverd újra, Buday! első részében kedvenc szakácsunk bemutatja, hogyan készül az egészséges Brassói pecsenye.
Hozzávalók (4 személyre)
60 dkg szűzpecsenye
10 dkg húsos császárszalonna
1 cs újhagyma, vagy 15 dkg vöröshagyma
2 cs petrezselyem zöldje
4 gerezd fokhagyma
só
frissen őrölt bors
1 dl étolaj
40 dkg tisztított zeller gumó
40 dkg tisztított petrezselyem gyökér
Elkészítése:
Nézd meg a teljes videót!
Kezdd az őszi szezont edzéssel, tornázz minden reggel Magyarország vezető életmód szakértőjével, Katus Attilával! A LifeTv-ben szeptember 4-től reggel 7-kor, 8-kor és 10-kor nincs kifogás, ledolgozzuk a nyáron felszedett felesleget. Két dolgot garantálunk, bombaformát és izomlázat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.