Így viselkednek a csillagjegyek, ha utoléri őket a szerelem

csábítás, horoszkóp
Shutterstock/Copyright (c) 2023 New Africa/Shutterstock. No use without permission. - New Africa
asztrológia viselkedés szerelem csillagjegyek
A szerelem eleve olyan állapot, amelyben irracionális dolgokra képes az ember. A szerelem mindenkiből mást vált ki, van, hogy nem feltétlenül azt kapjuk a szerelmes embertől, amit várnánk. A csillagjegy is nyomhat a latba, attól is függhet, milyen furcsaságot produkálsz.

Ahogy azt a cikk első részében olvashattad, minden állatövi jegynek megvannak a maga furcsaságai, ha szerelmes. Kevés ember viselkedik természetesen, amikor romantikus érzelmeket táplál valaki iránt, de csillagjegytől függően, akár egészen szokatlan viselkedést is mutathat az ember, amikor fellángolnak az érzelmei. Lássuk, mit mond az asztrológia!

horoszkóp, szenvedély,csillagjegy
Csillagjegyed megmutatja, milyen szokatlan magatartást mutathatsz, ha szerelmes vagy
Forrás: Shutterstock

Következzen újabb hat csillagjegy és a szerelmi furcsaságai

Az első hat állatövi jeggyel a cikk első részében foglalkoztunk, most jöjjön a következő hatos és a viselkedése, amikor hősszerelmest játszik.

Mérleg

Ha a Mérleg szerelmes lesz, nem mutat klasszikus romantikus jeleket, a fellángolást szórakoztató dolognak tekinti, ami egy kicsit izgalmasabbá teszi az életét. Bármilyen furcsa, a Mérleg hiába szerelmes, tudatosan dolgozik azon, hogy érzelmileg ne keveredjen bele túlságosan a kapcsolatba, nem élvezi a romantikát. Neki a szerelem csak azért kell, hogy optimistának és energikusnak érezze magát.

Skorpió

A Skorpió annyira odaadó és szenvedélyes, hogy amikor fellángol valaki iránt a szerelme, nem igazán tudja, hogyan viselkedjen Az ösztönei az súgják, hogy vegye üldözőbe „áldozatát”, de tudja, hogy ezzel egy nagy, intenzív dologgá válna a fellángolása, és úgy érzi, annyit nem nem ér az egész. Igyekszik kontrollálni az érzéseit, hogy a szerelme ne váljon megszállottsággá és észrevehetővé, mégis, ha megjelenik a vágyott férfi vagy nő, hajlamos túlságosan rámenősen viselkedni, és ezzel nemcsak lebuktatni önmagát, de elijeszteni is a másikat.

Nyilas

A Nyilas nem az a típus, aki egyszerre csak egy személyre koncentrál. Minden egyes nap apró, mini szerelmek alakulnak ki nála, a fogorvostól a szomszéd asztalnál vacsorázó vendégig mindenkibe belezúg. Természeténél fogva barátságos és kissé kacér, ha szeretne valamit, azt képtelen eltitkolni, viszont akármennyire is ad le akár tudattalanul is jeleket, nem bonyolódik túlságosan bele egy-egy fellángolásba. Általában valami kedveset és figyelmeset tesz, ami miatt a célszemély beadja a derekát, ám lehet, hogy késő, mert addigra a Nyilas már más irányba néz.

Bak

A Bak számára a szerelem vagy a majdnem szerelem ugyanaz, a fellángolás számára egy lehetőség. Akár az igazit találja meg, akár nem, ugyanolyan odaadó, utóbbit mondhatni, gyakorlásnak tekinti, akkor is, ha tudja, hogy nem lesz közös jövőjük. Ha az érzései fellángolnak, a mindig komoly Bak hirtelen jókedvű lesz, felszabadult. Ha máshonnan nem, innen egész biztosan tudni lehet, hogy valami történik odabent. A szerelem könnyen a „fejébe száll”, emiatt gyakran zavarba jön, ami a szerelme számára bájossá és szeretetre méltóvá teszi őt.

Vízöntő

Ha a Vízöntő belezúg valakibe, megpróbál úgy viselkedni a közelében, hogy az érzelmei ne legyenek nyilvánvalóak. Ezért inkább olyan helyre hívja el a szerelmét, ahol sokan vannak, barátok, haverok, más szerelmesek, mert úgy gondolja, hogy a barátaival szembeni közvetlen viselkedése lesz az, ami miatt a kiszemeltje észreveszi őt, megismerheti a valódi énjét és viszonozza majd az érzéseit. Ha ez nem történik meg, nem magát hibáztatja.

Halak

A Halak szeretné, ha szerelme anélkül tudjon a valódi érzéseiről, hogy neki bármit is mondania vagy tennie kellene. Előbb vonulna kolostorba, minthogy felfedje az érzéseit. Ehelyett ezeket az érzelmeit valamilyen kreatív dologba, például egy dalba, festménybe vagy akár fényképezésbe csatornázza. Még az is lehet, hogy megpróbálja rávenni a szerelmét, hogy legyen ő az egyik projektjének a témája...

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.