Ezek a csillagjegyek a legjobbak a szexben

horoszkóp, szerelem
Shutterstock - New Africa
szenvedély harmónia szex
Az asztrológia szerint a csillagok és a bolygók állása a születésünk pillanatában hatással van a személyiségünkre és bizonyos képességeink, hajlamaink ennek megfelelően alakulnak és kapnak értelmet az életünkben. Az, hogy ki mennyire szenvedélyes és életének mely szakaszában éppen milyen a viszonya a szexhez – egyénenként változó – de vannak olyan csillagjegyek, amelyek kifejezetten olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek hajlamosítják őket arra, hogy a legjobb szeretőkké váljanak.

Amikor a társkereső alkalmazásban a potenciális „Nagy Ő”-ket nézegeted, nem biztos, hogy az első információ, amit lecsekkolsz, az adott személy horoszkópja lesz. Pedig elgondolkodtató, hogy megérné így tenni. Az tény, hogy senkit nem lehet a csillagjegye alapján megítélni, de azért jó, ha tudjuk, hogy kik a legszenvedélyesebb, legtüzesebb egyének, akik már születésük pillanatában rendelkeztek azzal a hajlammal, hogy a legjobb képességeket birtokolják a szex terén.

szex, csillagjegy
Ezek a csillagjegyek szexelnek a legjobban
Forrás: Shutterstock

Ezek a csillagjegyek a legjobbak a szexben

1. Skorpió

A Skorpió rendkívül kifinomult érzelmi intelligenciával rendelkezik, ráadásul messze földön híres végtelen szenvedélyéről, ami az ágyban is megmutatkozik – a mély érzelmek és a tüzes jellem egyvelege igazán ígéretesen hangzik, ha felmerül a kérdés, hogy érdemes-e randizni egy skorpió csillagjegyű személlyel. Ha a Skorpió szerelmes lesz, végtelenül hűséges és odaadó partner tud lenni – bár hajlamos lehet a birtoklásra és a féltékenységre. Kifejezetten vízjegyű csillagjegyek passzolnak hozzájuk – a Rákkal, és a Halakkal olyan összhangot találhat meg a szexben és az érzelmek terén, ami elsöprő, univerzális és páratlan szerelmi kapcsolódáshoz vezethet.

A vízjegyek vad és szenvedélyes találkozása akár egy életre szólhat – gyakran kötnek eredményesen házasságot, ugyanis egymás jelenlétében nem csak a szenvedély megélését tapasztalhatják meg, hanem biztonságban érzik magukat és ez a mély kapcsolódás hosszú távú elköteleződést eredményezhet.

2. Bika

A Bika jegyében születettek rendkívüli érzékiséggel jönnek a világra, számukra a szenvedély és a szerelem a legfontosabb értékek az életben. Szexuális energiájuk végtelen és leginkább a két másik földjegyhez – a Szűzhöz és a Bakhoz – passzolnak. Érzékiségünknek köszönhetően imádják, ha a szex előtt, közben és után minden érzékszervük kielégül; nélkülözhetetlen számukra a megfelelő hangulat megteremtése – a gyertyák, a selyemlepedők, a koktélok, az ínycsiklandó ételek és az illóolajok szerelmesei. A Bika a gyengéden hosszú, lassú szex híve, sosem kapkod, mélyen megéli a pillanatokat.

Hűséges és megbízható partner, akinek a szex mellett fontos a stabilitás is. Hisz az életre szóló szerelemben.

3. Oroszlán

Az Oroszlán nem csak kiemelkedően szenvedélyes szexuális partner, de még azt is tudja, hogy kell a másikat érzelmileg felemelni, odaadó személyiségével jó hatással van partnere önbizalmára is. Magabiztos és imád vezetni; a szex az Oroszlánnal igazi 5 csillagos élmény, amelyben kétség kívül sztárnak érezheted magad. Hajlamos az exhibicionizmusra, és imádja az esztétikát: szexi fehérneműkről, gyertyafényes luxusszállodákról, extrém helyszínekről álmodozik.

Élénk a fantáziája, imádja a szerepjátékokat – persze kizárólag luxuskivitelben.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.