4 csillagjegy életét felforgatja az október 17-én érkező vadászhold

telihold szuperhold vadászhold csillagjegy horoszkóp
Október 17-én érkezik az úgynevezett vadászhold, amely nemcsak az ősz első teliholdja, de egy különleges szuperhold is. Ez az időszak a megújulás, a tisztánlátás és a természettel való kapcsolat elmélyítésének ideje, ami több csillagjegy számára is jelentős változásokat hoz.

Az októberi teliholdat több kultúrában is vadászholdnak nevezik:  a betakarítások után hagyományosan ez az időszak nyitotta meg a vadászszezont. A vadászhold az idei csillagászati ősz első szuperholdja is, amely körülbeül 30%-kal fényesebb, és jóval nagyobbnak is tűnik, mint egy átlagos telihold. Nézzük, mely csillagjegyek életét forgatja fel ez a különleges égi esemény!

vadászhold, telihold
4 csillagjegy életét felforgatja az október 17-én érkező vadászhold
Forrás: Shutterstock

4 csillagjegy életét felforgatja az október 17-én érkező vadászhold

Kos (03.21-04.20)

A vadászhold ideje alatt a Kos jegy szülöttei olyan lehetőségeket kaphatnak, amelyek nagyban hozzájárulhatnak a szakmai előrelépésükhöz. A Kos számára ez az időszak az újjászületés és a kockázatvállalás időszaka lehet, azonban fontos, hogy körültekintően mérlegeljen, mielőtt nagy döntéseket hoz. A vadászhold segíti abban, hogy mélyebb önismeretre tegyen szert, és elengedje azokat a tényezőket, amelyek visszatartják a fejlődését.

Rák (06.22-07.22)

A Rák jegyűek számára ez az időszak érzelmileg lehet megterhelő. A vadászhold fokozza az érzékenységet, és felszínre hozhatja a régóta elfojtott érzelmeket. Bár nehézségeket élhetnek át a családi vagy párkapcsolati területeken, a telihold energiái abban segítenek, hogy tisztábban lássák helyzetüket, és elkezdjék gyógyítani a régi sebeket. Az elengedés és az érzelmi lezárás kulcsfontosságú lesz számukra.

Skorpió (10.23-11.21)

A Skorpió jegyűek számára a vadászhold mély belső átalakulást hoz. Felerősödik a bennük szunnyadó szenvedélyt, ugyanakkor arra ösztönzi őket, hogy szembenézzenek a belső félelmeikkel. A Skorpió számára ez egy hatalmas lehetőség a fejlődésre, de fontos, hogy megőrizze lelki nyugalmát, és ne hagyja, hogy az intenzív érzelmek teljesen átvegyék az irányítást. Ez az időszak egy új életszakasz kezdetét hozhatja el.

Nyilas (11.22-12.21)

A vadászhold különleges energiái nagy hatással lesznek a Nyilas jegyűek életére is. Új lehetőségek nyílhatnak meg előttük, különösen a szakmai életükben. A telihold fénye rávilágíthat azokra a területekre, ahol eddig elakadtak, végre lehetőségük lesz előre lépni. A Nyilas számára ez a telihold az optimizmus és a pozitív változások időszakát hozza el.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.