Szerelmi horoszkóp: ezek a férfiak képtelenek kimutatni az érzelmeiket

The,Tender,Loving,Touch,Of,A,Partner,Is,Priceless
Shutterstock - PeopleImages.com - Yuri A
szerelmi horoszkóp érzelmek csillagjegyek férfiak
Az érzelmek kimutatása nagyon fontos egy kapcsolatban, ám azonban ez nem mindenki számára egyszerű. A férfiak ebben sajnos nem a legerősebbek, a szerelmi horoszkóp segítségével most összegyűjtöttük azokat a csillagegyeket, akik nehezen vagy egyáltalán nem képesek kimutatni az érzelmeiket.

A nők között sem ritka, de általában a férfi nem problémája, hogy nagyon nehezen fejezik ki az érzelmeiket. Ez még az ismerkedés korai fázisában nem jelenthet akkora gondot, de ha komoly kapcsolatban gondolkozunk, nem árt tudni, hogy mely csillagjegyek esetében számíthatunk erre. A szerelmi horoszkóp alapján egy csokorba gyűjtöttük azokat a születési jegyeket, akikkel érdemes óvatosnak lenni.

szerelmi horoszkóp
Szerelmi horoszkóp: férfiak, akik képtelenek kimutatni az érzelmeiket
Forrás: Shutterstock

Szerelmi horoszkóp - csillagjegyek, akik képtelenek kimutatni az érzelmeiket

Rák (június 21. – július 22.)

A Rák férfiak híresek arról, hogy nagyon érzékenyek és családcentrikusak, de érzelmeiket mélyen elrejtik magukban. A szerelmi horoszkóp szerint a rákok félnek a sérülésektől és a visszautasítástól. Párkapcsolatban élni vagy éppen elindulni e felé velük nehéz lehet, mert az érzelmeik kimutatása rengeteg nehézséget okoz az életükben. Partnereiknek sok türelemre és empátiára van szükségük, hogy áttörjék ezt a falat és ráébresszék a rákot, hogy az érzelmek kimutatása nem gyengeség, hanem erő.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz férfiak gyakorlatiasak és analitikusak, ami azt egyúttal azt is jelenti, hogy az érzelmeket gyakran másodlagosnak tekintik. A szerelmi horoszkóp alapján a szűz férfiak hajlamosak túlanalizálni a dolgokat, az érzéseiket pedig megtartják maguknak, mert félnek a sérülékenységtől. Egy megértő partner, aki nem siettet és elfogadja a szűz férfi lassú tempóját, sokat segíthet abban, hogy megnyíljon. A Szűzzel párkapcsolatban élni vagy komolyabb kapcsolatot tervezni kihívást jelenthet, de nem lehetetlen küldetés. Jeremy Irons Oscar- és Golden Globe-díjas angol színházi, film- és televíziós színész szintén a szűz jegyében született, és ő rá a bizonyíték, hogy igenis lehetséges hosszútávra tervezni egy olyan férfival, aki nem kimondottan lelkizős alkat. Irons és felesége, Sinéad Cusack 1978 óta alkotnak egy párt.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió férfiak intenzívek és szenvedélyesek, ám érzelmeik kimutatása terén nem túl erősek. Bár  ez a csillagjegy mély érzelmekkel bír, mégis fél attól, hogy ezek megmutatása sebezhetővé teszi őt. A partnerüknek fontos szerepe van abban, hogy biztonságos környezetet teremtsenek számukra, ahol bátran megoszthatják, milyen lelki folyamatok zajlanak bennük. Ez tökéletesen sikerült a hollywoodi sztárpárnak Ryan Reynoldsnak és Blake Lively-nak annak ellenére, hogy a sármos színész is a skorpió jegyűek táborát erősíti, szerelmük több mint 10 éve töretlen.

Bak (december 22. – január 19.)

A Bak férfiak nagyon fegyelmezettek és céltudatosak, azonban az érzelmeikkel ők sem tudnak a legtöbb esetben mit kezdeni. Komoly kapcsolatban még inkább visszafogják magukat, és nem beszélnek arról, hogy mit is éreznek valójában. Úgy gondolják, egy erős férfi nem beszél az érzelmeiről, a cselekedeteiben mutatkozik meg, hogy ki a fontos számukra. Aki Bak férfi mellett teszi le voksát, sok türelemre és megértésre van szüksége, hogy áttörje ezt a falat és ráébressze a Bakot, hogy nem válik kiszolgáltatottá, mert megossza a benne zajló lelki folyamatokat.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő férfiak okosak és függetlenek, azonban nehezen élik meg az érzelmeiket, emiatt gyakran élnek a visszautasítás lehetőségével.  Ők inkább az elméleti és logikai megközelítéseket részesítik előnyben. Fontos, hogy partnereik megértéssel és nyitottsággal forduljanak hozzájuk, mert a Vízöntőnek időre van szüksége ahhoz, mély és bizalmi kapcsolatot tudjon kialakítani a szíve választottjával.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas férfiak kalandvágyók és szabadságszeretők, az érzelmeikkel aligha törődnek. Ha pedig ez még nem lenne elég, a nyilasok nehezen köteleződnek el érzelmileg, mert félnek, hogy ez korlátozza szabadságukat. A közelükbe férkőzni és komoly kapcsolatot kialakítani velük csak akkor lehetséges, ha megteremtjük azt a közeget, amelyben eléggé biztonságban érzi magát ahhoz, hogy megnyíljon. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.