Csillagjegyek, akikből nagyszerű apa lesz

Young,Father,Kiss,His,Baby,During,Drinking,Milk
Shutterstock - O_Lypa
család csillagjegy apa gyereknevelés
Bármelyik férfiból lehet apa, de különleges és nagyszerű apuka nem lesz mindenkiből. Az asztrológia arra is választ adhat, hogy életed pasija vajon jó apa lesz-e. Csillagjegyek, akikből igazán jó apa lehet.

Mitől lesz valaki jó apa? Az attól függ, hogyan definiáljuk a jó apa fogalmát. Egy biztos, vannak férfiak, akiknek adottságaiknak köszönhetően minden erőfeszítés nélkül sikerül belehelyezkedniük az apaszerepbe, és vannak, akiknek tanulniuk kell. Mutatjuk azokat a csillagjegyeket, akiknek természetükből fakadóan csodálatos édesapák vagy azok lesznek. 

csillagjegyek, jó apák
Csillagjegyek, akiknek a gyerekei jobb apát nem is kívánhatnának
Forrás: Shutterstock

Íme azok a csillagjegyek, akiknek a gyerekei jobb apát nem is kívánhatnának

Vajon a te párod is köztük van

1. Bak

A Bak született apa, számára az apaság hivatás. Példamutatással tanít, aki azt szeretné, ha a gyerekei szorgalmasak, felelősségteljesek és műveltek lennének. A gyereknevelésben keresik az új utakat, a kreatív vagy hagyományos módszerek között is válogatnak. Bár mindent szeretne megadni a gyermekeiknek, a kényeztetésben nem hisz. A tanulásban és függetlenségben annál inkább.

2. Bika

A Bika az egyik legkedvesebb szülő. Apaként fontos számára, hogy gyermekei biztonságban érezzék magukat. A biztonság mellett azt is szeretné, ha a gyerekei tisztában lennének a család fontosságát. A Bika apa igyekszik kreatív, új módszereket kitalálni, s bár makacs, szülőként türelmes, ritkán emeli fel a hangját. A Bika gyerekei tudják, hogy apjuk minden pillanatban ott lesz mellettük.

3. Ikrek

Apaként az Ikrek számára fontos, hogy a gyerekei fizikailag és szellemileg egészségesek legyenek. Ahelyett, hogy chipsekkel és fagyasztott pizzával térnének haza a boltból, inkább az egészséges étkezés részesítik előnyben Az Ikrek bátorítja a gyerekeit, hogy sportoljanak vagy bármilyen más fizikai tevékenységet végezzenek, hogy fittek és aktívak maradjanak. Mindent meg akar tanítani a gyerekeinek, amit ő tud, és fontosnak tartja a kulturális nevelést is.

4. Rák

Az együtt töltött idő a legfontosabb a Rák apukáknak! Szeretnek családi hagyományokat teremteni, legyen szó társasjátékozásról, mozizásról vagy bármilyen szabadtéri tevékenységről, amit rendszeresen űzhet együtt a család. A Rák azt szeretné, ha a családtagokat szoros kapcsolat fűzné egymáshoz, és csemetéik értékes gyerekkori emlékeket őrizhetnének felnőttkorukban. Néha kicsit túlzásba is viszi a családi időt, olyankor a gyerekek jelzik, hogy szükségük van némi magánéletre is, szóval belépés előtt tessék kopogi, és felesleges kérdéseket nem feltenni. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.