Selena Gomez az anyaságért küzd - betegsége miatt nem hordhatja ki saját gyermekét

lupus Selena Gomez bipoláris zavar
Az énekesnő egy interjúban bevallotta: a béranyaság és az örökbefogadás is megoldás lehet arra, hogy saját gyermeke lehessen. Selena Gomez betegségei miatt nem vállalkozhat a terhességre, de minden vágya, hogy anya lehessen és ezért minden követ megmozgat.

Lupus és bipoláris zavar, ez a két betegség akadályozza meg Selena Gomezt, hogy terhességet vállaljon. Ennek ellenére minden vágya, hogy anya lehessen. Egy interjúban nemrég arról mesélt, hogy a betegségei miatt tudomásul kellett vennie a tényt, hogy a szervezete alkalmatlan egy magzat kihordására

Toronto International Film Festival 2024, Selena Gomez
Selena Gomez  mindennél jobban vágyik az anyaságra
Forrás: AFP

Selena Gomez: túl az eljegyzésen, anyaságra vágyva

Selena Gomez 2015-ben hozta nyilvánosságra, hogy lupusban szenved, egy autoimmun betegségben, amely súlyos fizikai tüneteket okoz. A lupus támadja a test különböző részeit, beleértve az ízületeket, bőrt, veséket és más belső szerveket. Az énekesnő esetében ez a betegség komoly komplikációkat hozott magával: 2017-ben vesetranszplantáción kellett átesnie, hogy életét megmentse. A műtétet egyik közeli barátja, Francia Raisa önkéntes szervadományozása tette lehetővé. A lupus és a vele járó kezelés következményei azonban hosszú távon is hatással vannak Gomez életére, különösen a jövőbeli gyermekvállalásra. Ráadásul a gyógyszerek, amelyeket a transzplantáció után kap, valamint a betegség szövődményei miatt az orvosok arra figyelmeztették Gomezt, hogy nem lenne biztonságos számára kihordani egy gyermeket.  A Vanity Fairnek adott interjújában bevallotta, hogy bár volt már ideje feldolgozni a tényt, hogy soha nem lehet várandós, mégis szeretne anya lenni. 

Hatalmas áldás, hogy vannak, akik vállalják a béranyaságot és az örökbeadást, mindkettő hatalmas lehetőség számomra. 

A béranyaság egyre gyakoribb megoldás a sztárvilágban, és sok híres nő választja ezt az utat, ha egészségügyi okokból nem tudnak maguk gyermeket vállalni. Selena számára ez egy reális és lehetséges út lehet a jövőben. Selena azt is hozzátette, hogy édesanyját, Mandy Teefey-t annak idején szintén örökbefogadták, így ő sem zárkózik el ettől a megoldástól. 

A párja mindenben támogatja 

Selena Gomezt nemrég eljegyezte párja, Benny Blanco zenei producer, így boldogságához már csak egy kisbaba hiányzik. Az interjúban Selena azt is elmondta, hogy párja rendkívül támogató és megértő a betegségeivel kapcsolatban.

Bátorít, hogy nyíltan beszéljek az életemnek erről a részéről, mert nincs ebben semmi szégyen...

Az ismerősök szerint Selena és Benny tervei annyira komolyak, hogy azt sem tartják kizártnak, hogy már lépéseket tettek a megvalósítás érdekében. Ráadásul már neveket is választottak, ami szintén ezt erősíti meg.  Selena elismerte, hogy bármelyik megoldást választják, nem lesz könnyű, de a baba mindenért kárpótolja majd őket. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.